Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie wiem czy pisaliscie ale ja bym wziął ze sobą informator lokalnych atrakcji turystycznych choć obecnie większość korzysta z internetu. Warto zzobaczyć jak jest poza samym sanatorium a jeśli ktoś ma auto i takie same zainteresowania to okazja ich wspólnego zwiedzenia rrośnie. Poza tym dla aktywnych lub chcących ppoprawić kondycję kijki trekkingowe oraz wygodne buty.
Leon43 pisze:Nie wiem czy pisaliście ale ja bym wziął ze sobą informator lokalnych atrakcji turystycznych.
Ja skorzystałam z przewodników turystycznych-gratisowych.Umieszczone one były przy recepcji,w widocznym miejscu.Były bardzo szczegółowe i w ładnej szacie graficznej.Tak było w Perle Bałtyku-Kołobrzeg.Dobra inicjatywa sanatorium.
Masz rację Suzen. W każdej recepcji domu sanatoryjnego ssą reklamy mapki ale warto wejść do biura iinformacji turystycznej. Są też organizowane wycieczki grupowe w weekendy jeśli ktoś ma życzenie yczenie uudziału przewodnika. Na pewno trudno jest się nudzić
Jadąc pociągiem staram się zminimalizować bagaż poprzez "obliczanie " potrzebnych produktów. Już wcześniej sprawdziłam na ile wystarczą środki chemiczne ( paska do zębów, szampon itp) i biorę tak aby było na styk a nie zabieram całe opakowania ( aby nie ciągnąć z powrotem ) Niektóre rzeczy biorę na zasadzie, że przed powrotem wyrzucę; mają służyć trzy tygodnie ( np biorę najgorsze spinacze, wieszaki na ubrania, ) Ubrania tak planuję aby można było łatwo łączyć ze sobą
Pani wraz ze swoją suczką pojechała na kurację.
Już pierwszego dnia na spacerze za suczką zaczęła się uganiać cała sfora psów.
- "Wracamy do ośrodka" - decyduje pani - "w końcu to ja jestem na kuracji."
jedna Pani zaproponowała aby zabrać ze sobą tylko sportowe rzeczy> (podsłuchane przypadkiem)
- sportowy samochód,
- seksowne ubranie, obowiązkowo czarne koronki i białe szpileczki,
- olejek rozgrzewający, (w dowolnej formie),
- trochę zdrowia//// na tańce