Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Violet bardzo Ci dziękuję, Tobie też Danna Jesteście kobietki super. Szkoda tylko, że ten autobus jedzie tak późno. Nie bardzo lubię włóczyć się po nocach Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Witam Halina. to prawda ze autobus przyjedzie poźno bo o 22.00 ale o tej godzinie w tym dniu Uniejów będzie tetnił zyciem. Szkoda tylko wtedy ze bylabys tak pozno bo bedzie w Uniejowie wieczorem koncert "Lato ZET i Dwójki" z transmisją na zywo w TVP2. Dawniej było taxi przy przystanku Pks nie wiem jak teraz jest , w necie niby podaja ze jest. Co prawda nie jest daleko od przystanku do sanatorium a wiadomo jak to jest z bagazem. Pieszo to trzeba przejsc kladka przez rzeke a pozniej parkiem obok zamku i basenow termalnych.
Gdybys cos chciala wiecej wiedziec pytaj. pozdrawiam.
Dziękuję Ci Mariola za informację. Pojadę chyba pociągiem do Łodzi, a potem autobusem do Uniejowa. Będę musiała bardzo wcześnie wstać, ale za to zdążę na koncert. Szkoda byłoby przegapić taką okazję. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam
Witam wszystkich, 30.11.br wybieram się do sanatorium w Uniejowie, to mój pierwszy raz, jestem pełna obaw, jeśli ktoś się wybiera proszę o info, ja jestem z woj.dolnośląskiego
Kochani użytkownicy , jadę do Uniejowa 26.01.2013 , nie byłam w sanatorium "od100 lat". Jestem ciekawa czy rzeczywistość odpowiada zamieszczonym zdjęciom.
Jadę z ZUS w ramach prewencji rentowej.
Pozdrawiam Terka