UNIEJÓW PARK

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

Re: UNIEJÓW PARK

Post autor: halina »

Violet bardzo Ci dziękuję, Tobie też Danna :) Jesteście kobietki super. Szkoda tylko, że ten autobus jedzie tak późno. Nie bardzo lubię włóczyć się po nocach :( Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ;)
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Witam Halina. to prawda ze autobus przyjedzie poźno bo o 22.00 ale o tej godzinie w tym dniu Uniejów będzie tetnił zyciem. Szkoda tylko wtedy ze bylabys tak pozno bo bedzie w Uniejowie wieczorem koncert "Lato ZET i Dwójki" z transmisją na zywo w TVP2. Dawniej było taxi przy przystanku Pks nie wiem jak teraz jest , w necie niby podaja ze jest. Co prawda nie jest daleko od przystanku do sanatorium a wiadomo jak to jest z bagazem. Pieszo to trzeba przejsc kladka przez rzeke a pozniej parkiem obok zamku i basenow termalnych.
Gdybys cos chciala wiecej wiedziec pytaj. pozdrawiam.
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

Post autor: halina »

Dziękuję Ci Mariola za informację. Pojadę chyba pociągiem do Łodzi, a potem autobusem do Uniejowa. Będę musiała bardzo wcześnie wstać, ale za to zdążę na koncert. Szkoda byłoby przegapić taką okazję. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam :)
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Halinko już jesteś po turnusie - napisz jakie wrażenia z pobytu w Uniejowie, czy wróciłaś zadowolona. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Opinia o uzdrowisku Uniejów Park przeniesiona tu http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=4085
Mocca
Na forum od: 15 lis 2012 12:38

Post autor: Mocca »

Witam wszystkich, 30.11.br wybieram się do sanatorium w Uniejowie, to mój pierwszy raz, jestem pełna obaw, jeśli ktoś się wybiera proszę o info, ja jestem z woj.dolnośląskiego :)
Mocca
Na forum od: 15 lis 2012 12:38

Post autor: Mocca »

Czyżbym miała być sama w sanatorium, nikt się nie wybiera? :shock:
Stonek78
Na forum od: 23 lis 2012 21:33

Post autor: Stonek78 »

Witaj. Ja mam termin na 30.11.2012
terka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 08:17

Post autor: terka »

Kochani użytkownicy , jadę do Uniejowa 26.01.2013 , nie byłam w sanatorium "od100 lat". Jestem ciekawa czy rzeczywistość odpowiada zamieszczonym zdjęciom.
Jadę z ZUS w ramach prewencji rentowej.
Pozdrawiam Terka
Kamis3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:24

Post autor: Kamis3 »

Witaj Terka!
Skąd jesteś, jaki oddział ZUS skierował Cię do Uniejowa?
Pozdrawiam, życząc udanego pobytu :)
ODPOWIEDZ