Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ZOLKA- widzę że --- nigdy nie byłaś w sanatorium - próbujesz zrobić reklamę na + , no cóż można poczytać na innych stronach jaką ma opinię ten ośrodek , -- moja się na pewno nie zmieni , po tym co spotkało tam moją mamę i przez to mnie...
kasia+ pisze:ZOLKA- widzę że --- nigdy nie byłaś w sanatorium - próbujesz zrobić reklamę na + ,
Bylam w sanatorum w Goldapi 2 x,w innych nie.Napisalam swoja opinie, tak jak Ty swoja.Ja probuje robic reklame na +, a Ty antyreklame.Ja pisze o konkretach ,Ty w zasadzie to o czym?? Dobrusia napisz prosze jak Ci tam bylo.
byłem od 21 lipca zdanie mam kiepskie o tym ośrodku ludzie przy zabiegach jedzenie ok obsluga kawiarni grajki to dno więcej tam ne pojade ale spotkałem fajna wiare
A czemu jesteś podenerwowany? Ja nawet trochę się cieszę, że będę mogła poćwiczyć, mam tylko nadzieję, że zabiegi będą faktycznie dostosowane do potrzeb konkretnej osoby, a nie wszyscy leżą i machają nogami. Fakt, termin i miejsce trochę średnie,w terminie zimowym fajniej byłoby pewnie w górach, ale w końcu wszędzie może być fajnie, jeśli jest dobre towarzystwo
witam wszystkich dostalem skierowanie do sanatorium wital w goldapi termin 24.02.2015, czy ktos sie wybiera w tym terminie z iławy? Lub ostrody. Olsztyna,moze ktos samochodem zabral bym sie i dorzucil na paliwko.kontakt 669150883.
Witam, ja wybieram sie w kwietniu i jestem dobrej mysli. W ub. roku bylam w Aleksandrowie (bardzo duzo negatywnych komentarzy na forum) a bylo OK.
Pozdrawiam wszystkich zdenerwowanych i niepewnych - bedzie dobrze , sobie tez tego zycze