i co byś zrobiła ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: i co byś zrobiła ?

Post autor: forumowicz »

Łał...,no to w tym Kołobrzegu wiele się działo na waszym turnusie... :roll:
forumowicz

Mix było bardzo bardzo sympatycznie ))
forumowicz

No co ty,laska,działo się Maxu,oj działo.My we dwie,to już pewna reakcja wybuchowa,a co dopiero reszta towarzystwa,było co GASIĆ,hi,hi.Nic więc dziwnego ,że ciągnie mnie do tego Kołobrzegu ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Witajcie :D , oj działo się działo w tym Kołobrzegu..... wiem coś o tym ( pozdrawiam Was dziewczyny i tęskni mi się za Wami) Zaprosiłabym Was znowu o póżnej wieczorowej porze do mojego "baru"........Tessarau Ty moja mistrzyni przepysznych sałatek.........Blondi smakoszko bitej śmietany zajadanej w dobrym towarzystwie.

Darku, co Ty chciałbyś robić w Sandomierzu? Znam dobrze to miasto i moim zdaniem jest tam troche nudnawo (wieczorem miasto śpi) ale służe pomocą jeżeli szukasz przewodnika ( przciągnę Cię przez ucho igielne....)
forumowicz

:) :) :) :) Blondi no przecie my były baaaaaardzo grzeczne ,,, a mieszanka nie wybuchowa tylko ukiśnięte brzoskwinie były :))) Ale za to bitej śmietany dołożyli !!!!
forumowicz

Yoko jak nie ma świerzych o północy to i te z kompotu ujdą ważne z kim je spożywasz :)) :mrgreen:
forumowicz

Kolezanko,ja nic nie pisałam ,że my były diablicee.....,my tak,tak aniołki,tylko różki coś za szybko urosły ,hi,hi, :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
forumowicz

oj tak tak potwierdzam )) ale żadne rożki .. tylko :.....
forumowicz

dobra,nie piszemy już nic o szczegółach ,bo co sobie o nas pomyślą :?: :?: :oops: :oops:
forumowicz

Co się dzieje na PW :!: :!: :!: ,O CHO,CHO,spokój laski :!: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ