Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pogaduchy

Post autor: forumowicz »

Margot świetna kuchareczko co robisz dzisiaj na obiadek :?: Tak bym gdzies wpadła ,nie mam wybitnie nastroju do pichcenia ,muszę się gdzies urwać ;) :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Pogaduchy pogaduchami ale co się dzieje z Selene- może trzeba wysłać jakąś ekipę ratunkową na poszukiwania albo zgłosic zaginięcie, no chyba że jest tak dobrze że jak niektórzy pisali o marzeniach- zamknęła się przed światem- ale z kim i gdzie - coś mi tu pachnie majem ale w......listopadzie, choć kto wie ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Dzisiaj na obiadek : filecik drobiowy zapiekany z ananasem i oscypkiem+ surówka z ,, pekinki "
:) :) :)
forumowicz

Selene w Ustroniu bawi się świetnie, zapewniam Was. Mam nadzieję, że pomoże Maxowi w zorganizowaniu grupy do Kołobrzegu :D. Jest w tym świetna. Gorzej będzie przestawić się Jej na codzienność, szarą i bezbarwną gdy czas wypoczynku i radości przeminie... :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Najwyższy czas żeby ją ktoś zmienił w tym wypoczywaniu bo może się już........zmęczyła :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

56.jpg

....i znowu od początku.... :(
forumowicz

Poniedziałek to szansa, żeby zacząć lepiej... ten początek :D :D :D Ale nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy. Moja końcówka tygodnia była bardzo udana. Wszystkim życzę więc udanego startu :) :) :)
forumowicz

'ważne jak się kończy'-i to stwierdzenie mi się podoba,hurra jutro poniedziałek!!!!!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Blondi, częśc wypowiedzi przypomina mi wypowiedz polityka który mówił to o męskim osobniku, nie wiem czy jest ona tak bardzo trafna- zależy to też od partnerki :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Witam Dyskusyjny Klub Forumowy
a' propos startu - u mnie nie był zbyt udany. Poniedziałkowe popołudnie w ramionach... ale Morfeusza :), nie najlepiej, nie najlepiej przyznacie sami. Wolałabym kogoś z krwi i kości. Wysokiego, przystojnego, ciemnego blondyna może ;) ;) ;). Dobrze chociaż pomarzyć...
ODPOWIEDZ