Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich. Z moich obeserwacji wynika, ze w dolnoslaskim NFZ czeka sie ok 22 mce. Ja zlozylem skierowanie pod koniec lipca 2013r i z moich obliczen wychodzi mi wyjazd w okolicy maja tego roku... Juz nie moge sie doczekac. To bedzie moj pierwszy wyjazd do sanatorium i duzo obaw z tym zwiazanych, ale co ma byc to bedzie Moj aktualny numer w kolecje 13200
Ja składałam początkiem lipca,na dzisiaj mam nr 12319.W grudniu numerki spadały w astronomicznym tempie.W piśmie z NFZ napisany był czas oczekiwania 22-24 m-ce.Maj jak najbardziej byłby super!
witam
Dzisiaj się dowidziałam, że NFZ Wrocław wypisuje obecnie skierowania na marzec 2015.
Ja składałam wniosek pod koniec maja 2013, obecnie mój nr 4906. Czy są osoby które mają podobny numer?
Dzisiaj ladnie ubywa i mam juz (na te chwile) numer 12968. 23 stycznia mija 18 miesiecy od wystawienia skierowania. Rozumiem, ze wowczas status powinien mi sie zminic na "odeslane do lekarza", tak? A moze juz wczesniej sie zmieni? Zamierzam podejsc do lekarza i podpytac jak to z miejscem - czy juz moze cos zaznaczone, ale musze wiedziec dokladnie kiedy mam tam podejsc...
Ja , dostałam do weryfikacji w grudniu 2014, 18 miesięcy minęło mi w listopadzie 2014, listem poleconym przyszedł wniosek do weryfikacji i musiałam sama iść do lekarza , a następnie zawieźć do NFZ, po 7 dniach wniosek mój wskoczyła w swoją kolejkę.
A czy wczesniej zmienil sie status na stronie? Bo teraz ciagle mam "SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA". A numerek ciagle spada i mam juz 12938