Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Iwonicz Zdrój

Post autor: leszek1958 »

Witam,proszę o opinie o szpitalu uzdrowiskowym w Iwoniczu Zdrój Excelsior.Pozdrawiam
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Iwonicz Zdrój

Post autor: dzi »

Leszku1958 Gratuluję przydziału skierowania do tego szpitala uzdrowiskowego. Nie będziesz dopłacał do pokoju . Nie będzie też opłaty klimatycznej. Ja byłem w tym uzdrowisku dwukrotnie w miesiącach zimowych w ramach zwolnienia lekarskiego. To duży plus tego typu rehabilitacji poszpitalnej. Tak przynajmniej było trzy i szesc lat temu.
Wtedy też rozpoczął się remont części hotelowej. Kolejno od dołu wymieniano okna i kapitalnie odrestaurowywano kolejne pomieszczenia. Najbardziej elegancko było na parterze i I piętrze. Pokoje to jedynki, dwójki i trzyosobowe. Większość z pełnym węzłem sanitarnym. Wszystkie przystosowane do niepełnosprawności. Czajnik i żelazko na każdym piętrze. Na dole koło recepcji szafy z książkami i dostęp do dwu komputerów. Możliwość podpięcia laptopa do tzw sieci. Na półpiętrze kaplica.
Wszystkie zabiegi na miejscu. Na ewentualny basen dowioza do Zakladu Przyrodoleczniczego.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam,dzięki za odpowiedż,mam nadzieję na wyjazd do Iwonicza w przyszłym roku,pozdrawiam.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Leszku jak wrócisz, napisz proszę co się zmieniło w Excelsiorze. Udanej kuracji, pozdrawiam.
ODPOWIEDZ