Medikur w Kołobrzegu
- nietuzinkowa40
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2014 12:47
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Medikur w Kołobrzegu
Wracam 19tego lutego i zdam rzetelną relacje
Pozdrawiam
- nietuzinkowa40

Ja tez będę cos ok 9:30 na miejscu
Pozdrawiam Cie serdecznie i baw sie dobrze
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Myślę ,ze opiszesz dokładnie na forum .od niedawna jest to sanatorium do którego kieruje Pomorski ZUS i mnie też to być może zaciekawi liczę na Ciebie Nietuzinkowa Dziewczynonietuzinkowa40 pisze:Aqula obiecuje a w razie pytan bardziej dogłębnych proszę pisz na PW![]()
Pozdrawiam
-
bogdan2012
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2012 22:39
Wybieram się z ZUSu na turnus od 19 lutego br.Podpowiedzcie jak wygląda wyżywienie ( dwie zmiany ? ),jakość i standard pokojów.Czy wszystkie zabiegi są na miejscu i ile jest ich dziennie.Jak wygląda życie towarzyskie i kulturalne .Jakie sa możliwości parkowania samochodu ?
- nietuzinkowa40

Sztani masz to jak w bankusztani pisze:Myślę ,ze opiszesz dokładnie na forum .od niedawna jest to sanatorium do którego kieruje Pomorski ZUS i mnie też to być może zaciekawi liczę na Ciebie Nietuzinkowa Dziewczynonietuzinkowa40 pisze:Aqula obiecuje a w razie pytan bardziej dogłębnych proszę pisz na PW![]()
Pozdrawiam
Wszystko opiszę a w razie dodatkowych pytań zapraszam przez PW
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie miły kolego
- nietuzinkowa40

Bogdan 2012 ja będę turnus przed Tobąbogdan2012 pisze:Witam !!!
Wybieram się z ZUSu na turnus od 19 lutego br.Podpowiedzcie jak wygląda wyżywienie ( dwie zmiany ? ),jakość i standard pokojów.Czy wszystkie zabiegi są na miejscu i ile jest ich dziennie.Jak wygląda życie towarzyskie i kulturalne .Jakie sa możliwości parkowania samochodu ?
Co do Twoich pytań to przejrzyj post a na pewno kilka odp znajdziesz
Reszte pytan prosze po 26 tym wtedy będę już na miejscu
Pozdrawiam serdecznie
- iwon28

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Witaj, wyżywienie jest w miarę. Śniadania o 8:00, obiad o 13:00 kolacja o 17:30. Jest jedna zmiana na wyżywienie. Pokoje są duże, czyste , jest telewizor -bezpłatnie, dodatkowa kanapa. Na parterze są małe balkony. Prócz basenu wszystkie zabiegi masz na miejscu. Mniej więcej jest około 5 zabiegów dziennie, w soboty około 3. W Kołobrzegu życie towarzyskie kwitnie. Tam zawsze jest co robić. Każdy znajdzie coś dla siebie. Byłam we wrześniu w zeszłym roku w Medicur i bardzo sobie chwalę pobyt tam. Pozdrawiam i miłego pobytu życzębogdan2012 pisze:Witam !!!