Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Andzia i lala Wy już prawie na walizkach troszkę Wam zazdroszczę ja jeszcze ponad miesiąc , odkąd znam termin to czas mi się strasznie dłuży hihiihi.
Kurujcie się dziewczyny,odpoczywajcie i proszę o relacje z pobytu
Andzia do zobaczenia. Mam nadzieję że się spotkamy. Ja będę w Świeradowie o 8.00 rano bo chcę pokój jedynkę. Denerwuję się. Nie mogę zapiąć walizki a i tak kilku rzeczy nie zabrałam
Mam cenną radę choć na pewno ameryki nie odkryłam. W Jysku są worki próżniowe po 10 zł za opakowanie 3 worków. Super sprawa. Pakujesz do worka , wyciągasz powietrze odkurzaczem i luz w walizce
Cześć Lala ja nie przyjadę zachorowałam na dwa dni przed wyjazdem .Lekarz kategorycznie zabronił wyjazdu no cóż takie życie .Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.