Horyniec Zdrój sanatorium Bajka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jarekxxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 17:53

Horyniec Zdrój sanatorium Bajka

Post autor: Jarekxxx »

Witam ! Byłem w Horyńcu w sanatorium Bajka- DNO-jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe. Jedzenie smaczne,ale cholernie mało. Np. na śniadanie-2-3 plasterki małego pomidora,2-3 plasterki ogórka, 2-3 plasterki wędliny, która jak by spadła ze stołu na posadzkę to by leciała tydzień, zupy dobre. :D Potrafiło zabraknąć chleba! Wszędzie dookoła pełno kotów-dokarmianych i tolerowanych przez właścicielkę dla której liczy się tylko własny zarobek (zaniedbany budynek główny, ogród). Obsługa b. miła, uczynna, zabiegi super. Wyposażenie sali gimnastycznej-tragedia. Mieszkałem w "czworakach"- tak nazywaliśmy budynek po drugiej stronie pałacyku- (to co z niego zostało). Pokoje w budynku głównym"pałacyku" porażka-wczesny Gierek, a na ostatnim piętrze-cele z okienkiem na wysokości 1.80cm.Warunki mieszkaniowe poniżej krytyki, a mamy przecież XXI wiek. W całym budynku głównym śmierdzi "siarkowodorem" z kąpieli siarkowych- mój organizm nie mógł zaakceptować tego zapachu- lepiej mieszkać w "czworakach" Telewizja płatna, brak internetu, K-Owiec-pomyłka- po prostu [pupa] wołowa pomieszana z częściami od roweru :lol: Jednym słowem mówiąc-zabiegi TAK-warunki mieszkaniowe NIE
Ostatnio zmieniony 11 sty 2015 18:43 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesione
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Re: Horyniec Zdrój

Post autor: sztani »

Jarku ten post powinien znaleźć się w dziale Oceń Sanatorium . nie miejsce jego tutaj. tam więcej kuracjuszy go przeczyta i ewentualnie odniesie się do niego .
Jarekxxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 17:53

Re: Horyniec Zdrój sanatorium Bajka

Post autor: Jarekxxx »

Przecież jest w dziale Oceń sanatorium. Opinie o sanatoriach :oops:
ODPOWIEDZ