Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyszedł do lekarza bardzo gruby facet, rozebrał się do badania i mówi błagalnie do doktora:
- Panie doktorze, mam taką wielką prośbę! Niech pan się schyli i zobaczy, czy ON tam jeszcze jest, dobrze?
- No dobrze - powiedział lekarz, schylił się, odgarnął fałdy na brzuchu i mówi: - Jest, proszę pana, jest.
- To wspaniale, panie doktorze! Czy może pan go ucałować ode mnie?
Dziadek parkuje starego, rozklekotanego malucha pod Sejmem.
Wyskakuje ochroniarz:
- Panie, zjeżdżaj pan stąd! Tu jest Sejm, kręcą się tu posłowie, senatorowie!
Dziadek na to:
-Ja się nie boję, mam autoalarm......
- Dlaczego studenci w Warszawie podkopali się pod sejm?
- Bo też chcą mieć Piwnicę pod Baranami.
Siedzi 2 więźniów . I jeden pyta się 2 za co siedzisz za kurę a ty za pomidorówkę . No ale jak można siedzieć za kurę no bo zabiłem teściową zakopałem a kura ją wydziobała . No ale jak można siedzieć za pomidorówkę bo byłem w restauracji zamówiłem rosół a kelner przyniósł mi pomidorówkę i powiedział prima aprilis , wiec wziąłem tą zupę i wylałem mu na głowę lany poniedziałek on wziął popielniczkę z petami wysypał mi na głowę i powiedział środa popielcowa ja wziąłem tę popielniczkę rzuciłem mu w głowę i powiedziałem święto zmarłych .
- Kochanie, to nieprawda, że interesuję się Tobą dopiero od momentu, kiedy przesłałaś mi swoje zdjęcie, a wcześniej Cię olewałem. Jak możesz tak pisać? Fascynuje mnie w Tobie przede wszystkim Twa inteligencja, uwielbiam nasze wspólne rozmowy, jesteś błyskotliwa, dowcipna, wrażliwa i bardzo czuła. Chyba zakochałem się w Tobie, masz cudowny charakter...