Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja byłam w lipcu tu remontowali kawiarenke i baletow nie byloi.ale napewno juz skonczyli.Zależy czy jedziesz z ZUS czy NFZ ZUS dostawal piętra od 1 do 6.Pokoje o rożnym standarcie.Są i bez toalet w pokojach .trzeba korzystać na korytarzu.Najlepiej zadzwonic i umuwic się na wczesniejszy przyjazd wtedy jest mozliwość cos wskurać.
nie chce mi sie teraz szukac mojego skierowania i wsumie za bardzo nie wiem jak jade ,lekarz mój skierował mnie do zusu i zus wydał mi zaswiadczenie na sanatorium to moj pierwszy raz
no to chyba z zusu a powiedzcie mi jak to jest z l4? dawaja na koniec sanarorium tak? a czy wczesniej wystawiaja cos do zadkladu pracy?no bo przeciez do 7 dni trzeba l4 dostarczyc a tu sie dostale na koniec
Witaj Renia !
Zwolnienie wystawia Ci lekarz w sanatorium , otrzymasz je przy wypisie. Pierwszego dnia pobytu jeśli będziesz chciała, otrzymasz zaświadczenie do zakładu pracy o tym, że przebywasz na leczeniu sanatoryjnym. Możesz pracodawcy pokazać skierowanie do sanatorium, u mnie to wystarczyło . Nic się nie martw , byłam w Hutniku w Szczawnicy, 2 lata temu. Tez wtedy , pełna obaw , jechałam pierwszy raz do sanatorium. Było wspaniale i takiego pobytu Ci życzę
Na moim turnusie było dużo osób ze śląskiego. Część przyjechała swoimi samochodami, inni do Krakowa. Z Karkowa podobno jest sporo busów do Szczawnicy. Może dogadasz się tu z kimś na forum i razem przyjedziecie ?