Chalkozyn Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Chalkozyn Kołobrzeg

Post autor: Zosia »

Czy nikt nie zna tego miejsca ? Może jednak bardzo proszę o opinię wyjeżdżam 13 marca.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Chalkozyn Kołobrzeg

Post autor: Selene »

Zosiu ubiegły weekend spędziłam w Kołobrzegu szukając oferty dla siebie i zajrzała do Chalkozynu.
Jest ok, duży przestronny, nowoczesny. Na moją prośbę pokazano mi pokój. Pełne wyposażenie, czysto i elegancko.
Śniadania i kolacje są w formie szwedzkiego bufetu. Na parterze jest kawiarnia w której są dansingi. Powinnaś być zadowolona.
Ja jednak zdecydowała się na ofertę pensjonatu GÓRNIK której to oferty nie ma na stronie internetowej.
Ofert została przedłużona do 19.03 Za pobyt 7 dniowy opłata wynosi 770 PLN. W cenie są 3 posiłki i 10 zabiegów
na których mnie najbardziej zależało. W pensjonacie jest basen i jacuzzi.
Nie mniej jednak oba te ośrodki mają bardzo wysoki standard.
Jeżeli będziesz miała pytania to proszę pytaj.

Pozdrawiam
Selene :P
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Chalkozyn Kołobrzeg

Post autor: Zosia »

Selene bardzo, bardzo dziękuję za informacje i to takie dobre :D :D . Na promocję Górnika bym już się nie załapała ale dobrze wiedzieć gdzie w przyszłości sprawdzać . Do Chalkozynu wpłaciłam już zaliczkę , zabiegi też tam mają . Mnie najbardziej zależy na mokrych / masaż podwodny, bicze/a jakie one będą to zabaczymy :D .
Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Zosia
ODPOWIEDZ