Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
kasia301
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2011 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: kasia301 »

I ja witam ;-D
Barbara47
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2012 11:19

Post autor: Barbara47 »

Witam i pozdrawiam wszystkich kuracjuszy :) Co tu taka cisza ?
piter35
Na forum od: 23 lis 2012 14:28

Post autor: piter35 »

witam wszystkich kuracjuszy 8-) jade na turnus od 30.11 2012 z w-wy pkp jesli ktos też bylo by fajnie :D
Gosza
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2012 19:34

Post autor: Gosza »

Witam Wszystkich :) ,
mój tata jedzie na turnus od 30.11. Może podpowiecie mi kilka rzeczy.
Czytałam, że czajnik jest - na korytarzu i można z niego skorzystać więc ok. A jest jakaś możliwość prania i prasowania czy nie ma takiej opcji?
I jak to wygląda z przepustkami? O której się trzeba meldować w dni powszednie? Będę wdzięczna za kilka informacji :) :)

Pozdrawiam!
Barbara47
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Gosza :) co do prasowania to można w recepcji poprosić o deskę, a pranie :) porostu samemu zaopatrujesz się w środki do prania i tez robisz małe przepierki.Ja nie miałam komfortowej łazienki wiec pozostało zakupić sobie miskę i już było łatwiej :) .A w tygodniu jak po zabiegach gdzieś się wybiera to musisz do 22 wrócić, a przepustki to się bierze jak się na weekendy jedzie do domu ( o ile ma się w miarę blisko ) to tez musisz już w niedziele do 22 godz się zameldować .
KAMIL
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2012 06:09

Post autor: KAMIL »

Witam
Mam skierowanie do w/w sanatorium od 02.01.2013.Na wezwaniu nie pisze do kiedy ??? I tu moje pytanie.... ile trwa turnus?Osoby które odbyły już kurację,bądź są w jej trakcie prosiłbym o informacje ogólne (w miarę ważne). Poza tym czy jest zasięg na modem z Orange? Ile osób jest na takim turnusie?. Czy są pokoje 1- osobowe....czy są rezerwacje ? Czy w pobliżu jest miejsce gdzie można zjeść frytki i ewentualnie wypić piwo ? I po zabiegach ... co robić...w co się bawić ??? :lol:
Czy za parking się płaci ? etc.....
Pozdrawiam kuracjuszki i kuracjuszy
Barbara47
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Kamil :) turnus trwa 24 dni, a zasięg najmocniejszy jest przy recepcji czyli na korytarzu.W pokojach tez jest ale nie w każdym,to sprawdzisz już na miejscu :) Pokoje są 2 lub 3 osobowe nie ma 1 i nie ma rezerwacji :) A co do frytek :) to jest Tawerna gdzie można zjeść pyszną rybkę, wypić grzane piwko i winko.Wieczorki taneczne są wtorek i czwartek od 19 do 21-45 ,a wolny czas po zabiegach organizuje się samemu .Mam nadzieje ze troszeczke ,,podpowiedziałam,,, Pozdrawiam :)
leszek355
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 09:04

Post autor: leszek355 »

siema mam turnus na 02-01-2013 napiszcie jak ktos się wybiera może bym mógł się zabrać ja jestem z woj podlaskiego proszę o kontakt
leszek355
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Post autor: leszek355 »

mój tel 509951415
leszek355
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz