Krynica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
-anna-
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2012 08:22

Krynica Zdrój

Post autor: -anna- »

Czy ktoś ma skierowanie do Krynicy od 6 grudnia 2012r. ???
Roma56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2012 10:05

Re: Krynica Zdrój

Post autor: Roma56 »

Witam. Mam co prawda sanatorium od 1 grudnia ("Nad Kryniczanka") ale wygląda na to, że się spotkamy, gdyż tylko we dwie wybieramy się w grudniu do Krynicy :D . Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ciekawy termin macie,przed świętami,w poście,ciekawe jak wygląda wtedy rozrywka sanatoryjna,życzę miłego pobytu!
-anna-
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam, Roma56 , nic sie nie martw parę dni wytrzymasz w samotności. Tłoku jak już to wiemy w Krynicy nie będzie wiec szybko sie odnajdziemy. I pomyśl, krynica tylko dla nas. ;)
-anna-
Kuracjusz
Kuracjusz

Max- kobiety są świetnymi organizatorkami i z pewnością nudzić nit się nie będzie. Bardziej martwiła bym się tymi facetami, którzy w domu pozostają . Święta, choinka, pusta lodówka….. ależ te nasze rączki będą piękne na gwiazdkę ;)
Roma56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2012 10:05

Post autor: Roma56 »

Witaj Anno. Za 2 godziny pociąg będzie wiózł mnie w stronę Krynicy. Biorę netbooka więc odezwę się z Krynicy.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądała Wasza samotność w Krynicy, a tak przy okazji proszę pozdrowić w Kawiarni Artystyczna-łysego, Andrzeja- od też łysego- Andrzeja ze spotkania forumowego w Krynicy wraz z towarzystwem :!: :) :)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - swieta Bozego narodzenia nie psuja nastroju . Imprezy odbywaja sie normalnie jak w karnawale wiem bo bylam w tym okresie - pozdrawiam milego pobytu
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

mercedes pisze:witam - swieta Bozego narodzenia nie psuja nastroju . Imprezy odbywaja sie normalnie jak w karnawale wiem bo bylam w tym okresie - pozdrawiam milego pobytu
zapomnialam dodac - Hawana czeka
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

witam ! ja mam skierowanie na 6 grudnia do sanatorium wojskowego w Krynicy Zdrój , jestem z Białej Podlaskiej tj . lubelskie :)
ODPOWIEDZ