Prewencja ZUS
-
forumowicz
Re: Prewencja ZUS
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
-
ewlinka7
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 cze 2014 20:24
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 4
Ja najpierw dzwoniłam do ZUS-u miejscowego, gdzie po przełączeniu do odpowiedniego pracownika zajmującego się prewencją... wysłuchałam melodii i ... połączenie zostało przerwane a do Opola można dzwonić i dzwonić.. nagranie informuje tylko o numerze infolinii i .. koniec połączenia:) Nic, odwiedzę ponownie neurologa i wyślę te dokumenty, zobaczymy czy trafię lepiej jak znajoma, czy skażą mnie na ponowną wizytę w ZUS-ie za kilka miesięcy... Jak już będę coś wiedziała to dam cynka:):)Pozdrówka i trzymajcie si ę ciepło.
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
-
ewlinka7
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 cze 2014 20:24
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 4
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Mnie udało się dodzwonić do mojego Zusu za pierwszym podejściem.kruszynka pisze:A tak przy okazji ZUSjak Wy się dodzwaniacie na te .....infolinie? Kazdy ZUS ma zasrany
![]()
obowiązek odpowiadać tel na pytania nie odsyłając na info ...wiem sprawdziłam naskarzyłam
i jest wreszcie względny porządek ...tylko ciekawe jak długo
![]()
Dzwoniłam raniutko 5min. po 8.00. Odebrała pani na centrali i zaraz mnie połączyła z odpowiednią osobą. Szczęście? Nie wiem, może. Ale pani była b.miła. A dziś byłam u lekarza, mam już wypełniony wniosek i w poniedziałek zawożę do zusu. I będę czekać 2 tyg. na komisję. Ale mam mieszane uczucia. Startuję po raz pierwszy z prewencji rentowej i boję się że może być różnie. Nie nastawiam się na nic. Co będzie to będzie.