Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Do sanatorium trzeba jechać z dobrym nastawieniem, mamy tam uciec od rzeczywistości i skupic sie na sobie - bo jedziemy tam reperowac sie zdrowotnie nie tylko ciało ale i ducha. Jeśli z góry powiemy sobie że bedzie lipa bo "coś tam" to w niczym nie znajdziemy dobrych stron. Jakby nie było zawsze znajdą się jakieś plusy, trzeba samemu ich szukać:)
renia2502 pisze:Ja się wybieram do sanatorium 23.02 ale niestety do Szczawnicy(hutnik)
Dlaczego niestety. Powinnaś się cieszyć a urodziny na pewno będą niezapomniane, bo jedyne. 2 lata temu miałem przyjemność zaliczyć u koleżanki w Rymanowie. Było super, tort, szampan , sto lat i takie tam. Oczywiście przy baletach.
Szkoda że nie 20 marca to byśmy się spotkały tam jadę pierwszy raz i nie wiem z kim będę w pokoju .Jadę z zusu jestem po operacji kręgosłupa szyjnego ,daj znać na forum jak tam było i czego można się spodziewać