Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To ile tych kaw, już pójdę i nastawie, a co do wieczornego wina proponuje domowa "mlekówkę" czyli taka cytrynówkę z mlekiem, dobrze robi na kobiecość w ogóle (czyli rumieni policzki szkli oczy, i ożywia ciało)... może być taka zamiana?
Tak, poczytałam, popatrzyłam, fajne miejsce a, że z racji choróbsk i ja staje się powoli kuracjuszka... to będę tutaj zaglądać... moze zeza nie dostane