Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam..czesto jestem w Szczawnicy i myślę,ze nie możesz przesadzac z tymi górkami.Sanatoriium lezy tylko na malym wzniesieniu i jakoś huraganów tam jeszcze nie było a budynek stoi cały czas.. ale tereny bedzie miec Renia wspaniałe,mysle ze czas szybko zleci na zwiedzaniu i spacerach po okolicach.Warto zwiedzic zapore w Czorsztynie,Czerwony Klasztor u sasiadów.wąwóz Homole.A tez w sumie blisko do Jaskini Bielanskiej po stronie Słowackiej,czy Morskie Oko.Wiec zycze udanego wypoczynku Reniu...
niebieskookii pisze:Witam..czesto jestem w Szczawnicy i myślę,ze nie możesz przesadzac z tymi górkami.Sanatoriium lezy tylko na malym wzniesieniu i jakoś huraganów tam jeszcze nie było a budynek stoi cały czas.. ale tereny bedzie miec Renia wspaniałe,mysle ze czas szybko zleci na zwiedzaniu i spacerach po okolicach.Warto zwiedzic zapore w Czorsztynie,Czerwony Klasztor u sasiadów.wąwóz Homole.A tez w sumie blisko do Jaskini Bielanskiej po stronie Słowackiej,czy Morskie Oko.Wiec zycze udanego wypoczynku Reniu...
NO to duzo jest zwiedznia czas pewnie szybko zleci w takim fajnym miejscu
jeszcze kilka słów Reniu odnosnie zabiegów.Pytasz ile ich ich jest..Jesli jedziesz a NFZ to masz obligatoryjnie wykupione 54 zabiegi dla siebie a rodzaj zalezy od schorzenia.wiec i czas kazdego zabiegu inny,bo np kriokomora to tylko ok 3 minuty,ale juz np zabiegi wodne czy "pod prądem"trwaja od 15--20 minut.A godziny zabiegów tez rózne w kazdym sanatorium.Ale jesli sie pospieszysz do pielegniarki i lekarki w dniu przyjazdu,to i zabiego dostaniesz odpowiednio wczesnie.Wtedy juz po obiedzie masz praktycznie czas wolny.Jesli wiec jeszcze nie byłas w Szczawnicy,to na pewno zapamietasz ten wyjazd..
niebieskookii pisze:jeszcze kilka słów Reniu odnosnie zabiegów.Pytasz ile ich ich jest..Jesli jedziesz a NFZ to masz obligatoryjnie wykupione 54 zabiegi dla siebie a rodzaj zalezy od schorzenia.wiec i czas kazdego zabiegu inny,bo np kriokomora to tylko ok 3 minuty,ale juz np zabiegi wodne czy "pod prądem"trwaja od 15--20 minut.A godziny zabiegów tez rózne w kazdym sanatorium.Ale jesli sie pospieszysz do pielegniarki i lekarki w dniu przyjazdu,to i zabiego dostaniesz odpowiednio wczesnie.Wtedy juz po obiedzie masz praktycznie czas wolny.Jesli wiec jeszcze nie byłas w Szczawnicy,to na pewno zapamietasz ten wyjazd..
Nie byłam w szczawnicy jeszcze wiec napewno zapamietam wyjazd to moje pierwsze sanatorium,a zchorzenia zwiazane z kregosłupem.
Renia chyba jedzie z ZUS to raczej do obiadu bedziesz miała zajęte bo zabiegów jest wiecej.Czasami i po obiedzie jakieś szkolenie np.BHP ,ale na pewno bedzie czas i na zwiedzanie .A faktycznie jest co.Jak będzie ładna pogoda polecam rowerek i przejażdżkę na Słowację.Udanego pobytu życzę.
asia13 pisze:Renia chyba jedzie z ZUS to raczej do obiadu bedziesz miała zajęte bo zabiegów jest wiecej.Czasami i po obiedzie jakieś szkolenie np.BHP ,ale na pewno bedzie czas i na zwiedzanie .A faktycznie jest co.Jak będzie ładna pogoda polecam rowerek i przejażdżkę na Słowację.Udanego pobytu życzę.
Dokładnie tak jade z zusa masz racje no się okaze jaka pogoda będzie