Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzięki Basiu za informacje - bardzo przydatne
A jak to jest z tym basenem? Kuracjusze są dowożeni na jakiś basen, tak?
Mam nadzieję, że wszystkim, którzy wybierają się na turnus od 30.11. pogoda dopisze
Spokojnego wieczoru!
Cześć. Ja mam skierowanie na 2 stycznia. Będę jechała z Podlasia - konkretnie z Łomży. Może ktoś z moich stron wybiera się w tym samym terminie, może własnym środkiem transportu? Jeśli tak, proszę o info. Chętnie zabrałabym się razem i dopłaciłabym do paliwa.
Pozdrawiam Wszystkich.
witam ja tez mam na 2 stycznia do SOBIESZEWA JANTAR.JESTEM Z WOJ PODLASKIEGO-DOKLADNIE SZCZUCZYN.MOZE KTOS AKUTAR JEDZIE Z MOICH STRON I MOGLABYM SIE ZABRAC AUTEM .DZIEKUJE PODAJE SWOJE NAMIARY 505086382
elutka pisze:Cześć. Ja mam skierowanie na 2 stycznia. Będę jechała z Podlasia - konkretnie z Łomży. Może ktoś z moich stron wybiera się w tym samym terminie, może własnym środkiem transportu? Jeśli tak, proszę o info. Chętnie zabrałabym się razem i dopłaciłabym do paliwa.
Pozdrawiam Wszystkich.
WITAJ ELUTKA jestes z Łomzy?/ czym bedziesz jechala moze jakos bysmy sie zgadaly i razem pojechaly bo ja nei wiem czy nei bede jechala tez z Łomzy autobusem