Wyjeżdzam do Busko Zdrój sanatorium ,,Słowacki''

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nowa-73
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2015 12:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wyjeżdzam do Busko Zdrój sanatorium ,,Słowacki''

Post autor: nowa-73 »

Dziękuje za opis sanatorium ,jest chyba nieźle .Również dziękuję za nr.tel ja będę w Słowackim od 22 stycznia.Pozdrawiam
Subtelna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2013 13:31

Post autor: Subtelna »

Witam serdecznie wszystkich kuracjuszy :kwiat:
czy ktoś jedzie do BUSKO ZDRÓJ ,,Słowacki '' od 12,02.2015r? bardzo proszę o kontakt
Subtelna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2013 13:31

Post autor: Subtelna »

:kwiat: Mam prośbę aby napisał do mnie ktoś kto był w sanatorium Słowacki w Busko Zdrój :kwiat:
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: jaga167 »

kociu pisze:w sprawie pokoju musisz dzwonić do słowackiego ;) ;)
Ja jadę od 25 stycznia do 15 lutego do wojskowego w Busku :lol: :lol: :lol:
Trafiłam na Twój post bo jadę do Słowackiego 31 marca 2015 - Dzwoniłam tam w sprawie jedynki ale nie nic nie wskórałam. Trudna sprawa chyba... :( Fatalnie.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: jaga167 »

anusia pisze:Mam zaliczone większość dużych ośrodków w Busku. SŁOWACKI to jeden z najlepszych .Byłam tam w marcu 2014 .Zabiegi tak jak w większości ale pokoje i obsługa to REWELACJA. .Masz szczęście że tam trafiłaś.Miłego pobytu.
Anusia byłaś w Słowackim i znasz dobrze pokoje wobec tego doradź: nie mam szans na jedynkę to chociaż pokój niech będzie na tyle duży, żebym nie czuła na plecach oddechu koleżanki :) . W jakiej części wybierać tę trochę własnej przestrzeni? Lepsza dwójka, czy trójka?Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Jaga ja miałam trójkę dla dwóch osób i powiem Ci, ze była bardzo duża ale szafa wystarczała ledwie dla dwóch osób, łazienka też nie grzeszyła wielkoscią. Z tego co pamiętam na pierwszym pietrze numery 102,103,104,105,106 są duże, szczególnie chyba 106 mi zapadł w pamięć.
ODPOWIEDZ