13.02.2015 do Szczawno Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

13.02.2015 do Szczawno Zdrój

Post autor: forumowicz »

Witam.13-go lutego zawożę moją mamę do sanatorium.Jeżeli jest ktoś chętny z łódzkiego do wspólnej podróży i podzielić koszta na połowę,to zabiorę jedną osobę.Zmieściły by się dwie,ale wiadomo...walizki,torby itp itd...Audi A6 z gazem.Spalanie ok 12l gazu ( 2.4 V6)
W razie zainteresowania proszę o kontakt na forum.
forumowicz

Re: 13.02.2015 do Szczawno Zdrój

Witam ponownie.
Może ma ktoś z Was jakieś doświadczenia odnoście uzdrowiska Jedlina SA.
Poczytałem,ale większość wpisów jest z 2012r.Czy ktoś ma coś aktualniejszego :?: ;)
Co do wspólnej podróży,to nadal aktualne.
forumowicz

Podbijam ;)
forumowicz

Temat przejazdu nadal aktualny.Pozdrawiam :P
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Byłam 4 lata temu w Jedlinie 4 małe ośrodki na stołówkę trzeba dochodzić ok 30 m :) ja byłam we wrześniu i było ok dużo chodziliśmy po szlakach i jeździliśmy do Szczawna Zdrój no i na wycieczki my jeździli organizowane przez ośrodek i swoje ;) ale gdyby nie to to idzie się zanudzić :( pozdrawiam
forumowicz

Dzięki za pierwsze informacje ;)
zuzia_kedziorek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2015 15:13
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zuzia_kedziorek »

Widzę że chociaż jedna osoba się wybiera z forum do Szczawna w podobnym terminie co ja. Mój turnus 26.02 w domu zdrojowym
forumowicz

Niektórzy pewnie się zastanawiają dlaczego założę mamę i wracam,a to dlatego ,że połączenie z Łodzi jest fatalne jeżeli chodzi o godz wyjazdu.Jak dobrze pamiętam,to wyjazd z Łodzi jest ok godz 22-ej i na miejscu jest się o 4-ej rano....i co dalej? Tkwić na dworcu...dramat,wiec dlatego postanowiliśmy,że mamuśkę zawiozę.
Widzę,że odwiedzin jest dużo,ale pewnie nikt nie jedzie w to samo miejsce i w tym samym terminie :roll:
No cóż ,czasu jeszcze trochę zostało,wiec może ktoś się trafi.Pozdrawiam.
forumowicz

Zostało kilka dni do wyjazdu...Pozdrawiam :P Wygląda na to,że nie ma chętnych. ;)
ODPOWIEDZ