Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Teraz na wojskowy w Busku czeka się ok 7 lat przewidywany termin mojej rehabilitacjii na 2022:-)Dlatego mam ogromnądalszą motywacje ,aby doczekać i skorzystać
komputer pisze:
czeka się ok 7 lat
przewidywany termin mojej rehabilitacjii na 2022
Dlatego mam ogromnądalszą motywacje ,aby doczekać i skorzystać
ponoć prognozowany czas eksploatacji komputera to okres ca 5 lat...
rehabilitacja wykazuje destynację w stronę utylizacji...
...
reanimacja mało prawdopodobna ...
...
i jak tu żyć panie pdt ?
Dziś otrzymałam pismo z Wojskowego w Busku.Zostałam zakwalifikowana do leczenia na rehabilitacji ogólnoustrojowej jako przypadek pilny.Przewidywany termin przyjęcia marzec 2020 r. ...kpina!
Najkrótsza kolejka jest w Połczynie Zdroju. Wysłałam papiery 30 października i już wczoraj miałam telefon, że mogę przyjechać w połowie lutego lub w marcu. Termin mi nie pasuje, więc jadę 1 - 22 kwietnia. Jest tam jedno ale, nie jest to bezpłatne, chociaż opłaty są niższe niż za zwykły pobyt sanatoryjny, bo jedynka kosztuje 20 zł/dzień, dwójka 16 zł, a trójka 12 zł. Na ich stronie jest wszystko dokładnie opisane.