Kruszynko byłam w grudniu w niedzielę przed obiadkiem i tłumów nie było ,a kawka jak zwykle pyszna byłakruszynka pisze:Może troszke masz rację Eluniua może się cos tam zmnieniło ja byłam w 2012 to nie wiem jak jest teraz
Bożenkag wróci opisze
![]()
"Bałtyk" Kołobrzeg od 2 lutego 2015
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: "Bałtyk" Kołobrzeg od 2 lutego 2015
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

-
forumowicz
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]Sloneczko pisze:[ obrazek zewnętrzny ] ja wam dam rudaskę do wora [ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ]
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
DziękujeKolis pisze:wojtek11 pisze:Witaj Kolis byłem w Kołobrzegu w pażdzierniku ale w Arce Bałtyk ma dobrą lokalizacje z tego co słyszałem od znajomych również dobra baze zabiegową i najlepsze tańce życzę udanego turnusu
Zapoznawałem się z informacjami tutaj i na stronie Bałtyku i wygląda nieźle,
choć nie wiadomo do którego budynku załadują.
Swoją drogę ceny u nich nawet w zimie strasznie ostre
Zastanawiam się gdzie autko postawić bo za turnus 600 PLN to trochę drogo ( m-cznie to jak wynajęcie kawalerki w W-wie)
Witaj Kolis.Nie masz mozliwosci zakwaterowania w róznych budynkach bo czesc mieszkalna jest a jednym tylko budynku,a tylko okna pokoi moga wychodzic na mo0rze lub na strone deptaku.A sprawe postawienia samochodu tez łatwo załatwisz.Parkujac na parkingu sanatorium,musisz zapłacic za parking,nie wiem ile teraz,ja dwa lata temu płaciłem ok 20 zł za dobe.Ale mozna bez problemu samochód postawic kilkanascie metrów od sanatorium,wzdłuz ulicy,tam masz postoje darmowe w tym lasku.A i bezpieczenstwo jest ok,wiec bez obawy ze ktos sie naszym samochodem nieodpowiednio zainteresuje.
- medi
- Przyjaciel forum

Ale najpierwSloneczko pisze:[ obrazek zewnętrzny ] ja wam dam rudaskę do wora [ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ]