Dziękuję anusia153, zdjęcia cudne, myślę że i o tej porze może być fajnie, bilety zakupiłam, nastawienie jak najbardziej pozytywne i już nie mogę się doczekać na wyjazd w nieznane, pozdrawiamanusia153 pisze:Witaj MarzenaM_rzena pisze:Może ktoś był w Wysowej Zdrój i chętnie się podzieli jak tam naprawdę jest, czy jest dziuraczy piękne urokliwe miejsce
bo takie opinie czytałam.
![]()
masz tu link , http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... =21&t=9200
obejrzyj sobie fotki z Wysowej i okolicy , miejscowość mała , okolica urocza , kto szuka ciszy i spokoju to Wysowa jest miejscem idealnym na wypoczynek .
Udanej kuracji Ci życzę . Pozdrawiam
WYSOWA ZDRÓJ 04.02.2015
-
M_rzena
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2015 20:00
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: WYSOWA ZDRÓJ 04.02.2015
-
M_rzena
- Nowy Kuracjusz

elka7 pisze:Najwazniejsze.....pozytywne nastawienie. Ja tez jade tam pierwszy raz , z mazowieckiego ale myslę ze jest to okolica nieznana a wiec tym bardziej urocza
Pozdrawiam Ela
Witaj Elu, moje nastawienie jest jak najbardziej pozytywne, pomimo zimy za którą nie przepadam wiem że będzie super. Elu ja z Warszawy może razem będziemy jechać, kiedy i jak jedziesz bo być może tym samym środkiem lokomocji, razem było by przyjemniej - pozdrawiam
-
M_rzena
- Nowy Kuracjusz

-
M_rzena
- Nowy Kuracjusz

Witaj, ewasz miło że tak piszesz dużo dla mnie to znaczyewasz pisze:M_rzenanawet się nie spostrzeżesz jak Ci się spodoba to nic nierobienie, że sama się zdziwisz
![]()
![]()
Pozdrawiam
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Mówiono mi, że najlepsze potańcówki są w "Zdrowym Człowieku" Wysowa 95
Oby tylko Ci czasu na to wszystko nie zabrakło
Będzie OK
-
forumowicz
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
Witam Marzenko nic sie nie martw ja tez mam takie obawy co do wolnego czasu ,co tam robic itp,,,,jakos przezyjemy co?! pozdrawiamM_rzena pisze:Bilety zakupione!!!radość w sercu z pierwszego wyjazdu do sanatorium, radość że nie będę musiała wstawać rano do pracy, robić zakupy i w weekendy stać przy garach
Ale są też i obawy jak ja sobie poradzę bez tych obowiązków dnia codziennego i co ja będę robić w weekendy
w sumie jak tak bardzo będzie ci tego brakowało to myślę ze panie na kuchni z otwartymi rękami cię przygarnąM_rzena pisze:Bilety zakupione!!!radość w sercu z pierwszego wyjazdu do sanatorium, radość że nie będę musiała wstawać rano do pracy, robić zakupy i w weekendy stać przy garach
Ale są też i obawy jak ja sobie poradzę bez tych obowiązków dnia codziennego i co ja będę robić w weekendy
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Wspomnicie jeszcze moje słowa - zobaczycie
Pozdrawiam