Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O tak Basiu, masz rację. Mówią, że pot to są łzy tłuszczu, który się pali. Aby te łzy usuwać nieraz muszę nieraz brać prysznic kilka razy na dobę. Nie mam kompleksów choć według BMI mam nadwagę, ale bez otyłości. Jak będę chciał zrzucić kilka kilogramów to na pewno nie będę się katował jakąś dietą, która może odbić się na moim zdrowiu, a przyspieszę sobie metabolizm jakimś ziółkiem, a nie cud preparatami odchudzającymi tyko kieszeń i będzie ok.
Zbigniew Twoje ziółka a szczególnie Moroznik Kaukaski to jakieś cudo on nie tylko odchudza, ale zapobiega i leczy prawie wszystkie choroby Czy możesz jako osoba testująca te specyfiki, zdradzić coś więcej na ten temat
Basiu, ja to dopiero kupiłem, wydałem kilkanaście złotych, nie obawiam się zatrucia bo mam mózg i nie przedawkuję, ale muszę się dowiedzieć więcej o interakcji z alkoholem i ewentualnych przerwach, bo mi się szykuje kilka degustacji nalewkowo - psotkowych w których powinienem wziąć udział.
Nie, proszę nie mów tak, nie mam tego zamiaru. Więcej mogę powiedzieć o Cha de Bugre. Nie ma jakiegoś szału. Spalił tłuszczyk (po 1,5 opakowania) ale mięśnie ważą więcej i waga nie spada. Gdybym choć trochę poćwiczył, chyba bym miał kaloryfer. Nie stosuję,żadnej diety.
Zbigniew- I pisze: Spalił tłuszczyk (po 1,5 opakowania) ale mięśnie ważą więcej i waga nie spada. Gdybym choć trochę poćwiczył, chyba bym miał kaloryfer. Nie stosuję,żadnej diety.
Zbyszku, ale ten specyfik spalił tłuszcz i zbudował mięsnie?