Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mi najlepiej pasuje wyjazd w kwietniu. Wg obliczen wychodzi ok czerwiec/lipiec, wiec po prostu na poczatku kwietnia sprobuje zwrotow... Na pewno dam znac co wyjdzie. A jest gdzies lista, ktore sanatoria omijac szerokim lukiem? Zeby sie nie okazalo, ze wcisna mi cos, co potem mi sie czkawka odbije...
Wiem, że ktoś którego wniosek wpłynął do dolnośląskiego Oddziału NFZ 25.04.2013 r. (kardiologia) otrzymał sanatorium w terminie od 30.03 do 20.04.2015 r. w Kudowie w Zameczku.