Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Osoby liczące na ćwiczeniu na basenie, solankach, borowinie mogą już na wstępie o tym zapomnieć. Rehabilitacja na poziomie przychodnianym, czyli gimnnastyka, obowiazkowe medytacje i pogadanki, ćwiczenia w klatkach z obciążnikami, soluksy, laser prądy. Kilka osób dostanie masaż, bo jest tylko jeden fachowiec w tej branży, basenu nie polecam. Wiąze sie z wyjazdem busem do gdańska na ..... zwykły basen pływacki. A później ganianie aby nadrobić zabiegi. Należy sie wiec pogodzic juz na wstepie ,że jeśli chodzi o rehabilitacje nie ma szału. Niemniej osoby prowadzące ją sa bardzo mile i sympatyczne i nie należy ich obwiniać, że nie posiadają potrzebnych nam zabiegow, gdyz to ie ich wina. Jedzenie całkiem sympatyczne o ile dietetyczka nie zacznie eksperymentować z orientalnymi przepisami. Wtedy moga najeśc sie pieski biegajace pod oknami. Nie sugerujcie sie wpisami Agnieszki, promującymi ten a nie inny blok, bo to jej czysto subiektywne odczucia. Nic sie nie potwierdziło. W każdym bloku jest kilka lepszych pokoi i kilka slabszych - to był kiedyś hotel. Weźcie ze soba antybiotyki, bo nas dopadły infekcje a lekarze dyżurujący nie maja często recept i można się nieźle pogrążyć w chorobie, lekarz dyżurny dr. Iksiński zaś niechętnie wypisuje antybiotyki. Dwa razy w tygodniu organizowane sa pożal sie boże dancingi w piwnicy, lepiej zorganizowac sie w tawernie na miescie. Najważniejsze aby pozytywnie sie nastawic. Ja wspominam pobyt bardzo miło i chętnie został bym tam na dluzej. Atutem sanatorium jest personel. Osoby lubiące naduzywac alkoholu moga dosyć szybko pożegnać sie z kuracja, w naszym turnusie karnie wylecialy trzy osoby, w pooprzednich ponoc duzo wiecej. Będą musiały zapłacić za pobyt, podobno ponad 5 tys. ja osobiście patrząc na całokształt polecam Almę, za miła atmosferę - ze strony medycznej jednak totalna porażka.
Ja też byłam wrzesień/październik .Personel(rehabilitanci ) super pielęgniarki nie wszystkie.Nasz turnus był 2-gim w tym roku ,który skończył w całości. Zabiegi bida z nędzą no ale ludzi mieliśmy super i bawiliśmy się super:)
witam serdecznie ,mam pytanie czy jedzie ktos z was 2 stycznia 2013roku z okolic lomza,szczuczyn,grajewo dokladniej okolice podlasia???? ja jestem ze szczuczyna i prawdopodobnie bede jechala autobusem z lomzy, mozee ktos jedzie tez autobusem to bylo by razniej we dwie ,chyba ze jedzie ktos swoim autem z moich stron to bardzo chetnie sie zabiore i dozuce do paliwa.moj kontakt 505086382 i gg 20131185
Mam już tatę u siebie, jutro Go odstawiam do sanatorium i tak się zastanawiamy czy będzie mógł po południu wyjść na przepustkę weekendową czy dopiero w sobotę. Podrzuci ktoś jak to wygląda?
Gosza a z jakiej jesteś miejscowości ? a co do przepustki weekendowej to w piątek po zabiegach już było się wolnym, a wracało w niedziele do 22 trzeba się,, meldować,, u pielęgniarki.Ale jak będzie teraz trudno powiedzieć , skoro zaczynają turnus od piątku.
Pozdrawiam wszystkich fantastycznych ludzi których miałam okazję poznać. Dziękuję super rehabilitantom, zwłaszcza pani Ani i panu Tomkowi i Grześkowi.
Wszystko fajnie, z wyjątkiem tego co najważniejsze - oferowanych zabiegów - bardzo niski poziom... Chyba jednak wieczorki taneczne były najlepszą formą rehabilitacji.
Basiu, jestem z Borów Tucholskich ale mieszkam w Sopocie więc tata będzie miał kogo odwiedzać . I faktycznie jest tak jak pisałaś. Rano tata się zameldował, był u lekarza, zjadł obiad i teraz jest z powrotem u mnie bo nie było co robić. Pierwsze wrażenie dobre, tylko liczył, że dostanie na obiad coś rybnego a były kotlety jajeczne Nie ma TV w związku z wyłączeniem sygnału analogowego w naszym regionie więc stwierdził, że idzie na miasto i tak doszedł...do Sopotu
Będę dawać znać na bieżąco jak wrażenia. Pozdrawiam