Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Grazynko.Mam ten sam problem. Czy jedziesz z ZUSu? Dobrze by bylo żeby ktoś jechał samochodem z naszego regionu.A jaki srodek transportu bierzesz pod uwagę? Co wiesz na temat tego obiektu? Ja sprawdzalam PKS to mam z jedną przesiadką we Wroclawiu. A tam w Świeradowie to pozostaje taxi 5 km. Napisz.Pozdrawiam
jadę TLK Intercity do Jeleniej Góry a tam przesiadam sie na PKS Jadę z ZUSu Z tego co widziałam na stronie www to obiekt jest ładny i wszystkie zabiegi na miejscu , mozna pojechac na wycieczke do Pragi. A ty tym PKS to ile bedzie jechała do Wrocławia i o której tam bedziesz >Napisz .Pozdrawiam MOże jakos razem się skrzykniemy i pojedziemy z Katowic będzie raźniej
Zreszta ten TLK jedzie przez Częstochowę jest to TLK Karkonosze z Warszawy Wschodniej w Częstochowie jest o 2.03 pociagiem zawsze lepiej bo mozna pochodzić jest WC i Wars, a w autobusie tyle godzin wysiedzieć to jakas masakra. No i z Jeleniej Góry jest więcej autobusów do Świradowa i sa jeszcze busy. Może sie spotkamy w pociagu. Jestesmy w jednym wieku to sie chyba dogadamy.
Kamilo wystarczy kliknąć w ikonkę PW lub kopertę po prawej stronie postu osoby do której chcesz napisać i możesz wtedy wysłać jej prywatną wiadomość lub e-mail.