Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam po zmianie terminu i miejscowości z Lądka na Jelenią Górę przez NFZ,wybieram się od dnia 16.02.2015-09.03.2015 na turnus do SZPITALA UZDROWISKOWEGO DOM ZDROJOWY I Jelenia Góra Cieplice,nie wiem czy to dobra zamiana ale niestety nie miałem na to wpływu,chciałbym się coś więcej dowiedzieć na temat warunków mieszkalnych ,zabiegów i ewentualnie co warto zwiedzić ,o której najlepiej przyjechać,będę jechać samochodem, wyjazd okolice Limanowej więc mogę po drodze kogoś zabrać,(przejeżdżam przez Kraków ,Katowice itd)
Lady84 pisze:Witaj ja jadę do Cieplic od 29.01 więc zahaczę na pewno o twój termin pozdrawiam
Witaj w takim razie można powiedzieć że przyjadę na gotowe nie będę musiał robić rozeznania bo pewnie do tej pory zbierzesz wszystkie potrzebne kuracjuszowi wiadomości pozdrawiam
Do wyjazdu coraz bliżej,więc mam takie pytanko do osób które mieszkały w domu zdrojowym 1, które najlepsze są pokoje dwuosobowe,fajnie jakby ktoś podał nr pokoi .pozdrawiam