Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wspomnień nie da się wymazać ani zapomnieć . One pozostaną z Tobą na zawsze. A skoro są to zawsze można się cofnąć w czasie i przywołać miłe wspomnienia.
Gdyby tak można było cofnąć czas to chciała bym bardzo, żeby dzień 30 września 2013 r, nigdy nie nastał. Bo już po tym dniu został już tylko tragiczne wspomnienia
Ramona pewnie każdy miał taki dzień o którym nie da się zapomnieć.Ja tez miałam taki 2 lipca 2013r.świat mi się wtedy przewrócił do góry nogami.No ale u mnie wszystko jakoś sie posklejało i jest nawet dobrze,ale co ja przeżyłam to tylko rodzina wie.Otrząsnęłam się z tego i jakos daję radę.Ty też dasz rade życzę Ci tego z całego serca