Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W dniu Twych imienin, w dniu Twego święta,
serce mi bije, serce pamięta,
niech więc życzenia lecą listownie,
bo nie mam szansy przekazać słownie,
niech lecą prędko do swego celu,
niech będą pierwsze wśród życzeń wielu.
Witam Cię serdecznie Basiu- jeżeli życzenia skierowane były do mnie to serdeczne dzięki i jest mi niezmiernie miło, wprawdzie jestem Andrzejem ale imieniny obchodzę dopiero w lutym , ale życzenia , życzeniami i serdecznie za nie dziękuję- zwłaszcza od 5 gwiazdkowej Basi która niedługo będzie miała swoje, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
E tam,dziękuję za taką szczerość. Niby Andrzej a nie Andrzej . I jak tu świętować ... bez Andrzeja? Ja też chyba imieniny swoje przeniosę na lato, zrobię imprezę pod gołym niebem, na plaży w Kołobrzegu?
Zobaczcie jak to ciekawie wygląda mimo kryzysu, zaczynamy w Kołobrzegu potem Ciechocinek a finisz w górach- albo odwrotnie, dzięki za zaproszenie- rehabilitacja w toku- samochód który jak twierdzi Margot jest najbardziej awaryjny w testach nie zawiódł mnie jeszcze nigdy- może to kwestia jego obsługi- tak że wszystko jest możliwe i realne, pozdrawiam słonecznie z Centrum