Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: darek »

..........sam widziałem na forum, w opiniach o ........tam różne obrazki ..................wstawione nie wiem poco?(co może myśleć ktoś kto nie był w sanatorium)chodzi o zaufanie do partnera ;) no i jeśli ktoś ,,życzliwy,,np.serdeczna koleżanka podpowie ..........rozumiesz? to następny wyjazd może być zagrożony :)[/quote]

Kazimierzu

I powiedz mi SZCZERZE co ty widziałeś zdrożnego na zamieszczonych Fotkach, umieszczonych na Forum???
Nawet najlepszy adwokat na ich podstawie nie mógłby podjąć jakiego postępowania . :lol:

I napisze jeszcze raz właśnie z takich NIE DOMÓWIEŃ powstają MIT
,które nie miały czy nie mają Miejsca są to tylko domysły.
a co do stażu może jeszcze kilka wyjazdów

Dlatego też uważam tak jak napisała "Słoneczko " róbmy , publikujmy ,ale za Zgodą .

a co do aparatów to sam jestem aparat tylko nie zawsze ma Film włożony dziś już nie spotykany ..6 x 9 ..negatyw :D
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2014 12:54
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lady84 »

Darku Piątka z plusem :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

co zabrać do sanatorium?

zdrowy rozsądek !!!!

pozdrawiam
Basia :kwiat:
forumowicz

Rozsądek i jeszcze raz rozsądek :shock: :oops: w fotografowaniu w umieszczaniu na fb i i nnnych portalach też ,a może ktoś sfotografuje
  • Logiczne myslenie i wklei?
forumowicz

SWoją drogą tak jak napisał kolega Darek ,niech ktoś pokaże fotkę wklejoną na tym forum ,która byłaby sanatoryjnym odzwierciedleniem czegoś nagannego? Szkoda ,że ludzie wymyslają rzeczy nie mające miejsca a może marzą ? i widzą takie fotki? jako spełnienie ich marzeń?któż to wie . :lol: :lol: co kto widzi oczyma wyobrażni :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Kruszynko chodziło o fotki wklejane nie tylko na NS ale na fejsie, NK czy innych forach, a tam takowe można znaleźć. Sam widziałem fotkę wklejoną na fejsie tj. właściciele i drugiej osoby i prawie jestem pewien, że bez jego zgody. Wystarczy, że na fotce jest para to już niektórym rodzi się w móżdżkach nie wiadomo co i rozsiewają ploty (domysły). Stąd różne nieporozumienia .
forumowicz

Janie :kwiat: odniosłam się do NS ale napisałam też o fb i innych portalach .E tam z igły widły tez mozna zrobić :shock: Na fb mozna blokowac odbiorców . :o Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Witam,
Ja tam wole nagrywać kamerą,a potem na płyte przegrywać lecz kiedy robie zdjęcie i są postronne osoby uprzejmie zapytuje się czy moge je uwiecznić na fotce,a jak nie moge to zwracam się grzecznie o nie wchodzenie Mi w obiektym ;) Troche kultury nikomu nie zaszkodzi zapytać,a kto pyta ten nie błądzi.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Cześć Alek. Kruszynko nie powinno się robić ale niektórzy tego nie rozumieją, nie chcą zrozumieć bądź mają skłonności do plotkowania, głupich domysłów itp. spraw i stąd takie mity o sanatoriach i kłopoty w związkach.
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Cześć Janek.
Zgadzam się z Tobą i czego oczy nie widzą tego sercu nie żal,a jak widzą niech poznają jaka jest prawda i wtenczas powiedzą usta.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ