Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzeju
Na poważnie 20-listopada okazyjnie kupiłem za rownowartośc kanistra benzyny ..Syrene 105 z roku 1978 z biegami w kierownicy!!
Totalny odlot Przyjaciel -Koledzy obiecali ,że wspólnie odnowimy JĄ do prawie stanu gdy wyjeżdżał z FSM w Bielsku To bezie odlot i totalny LANSIK nie żaden czterokółkowiec na atrapie ..
.......a mam super fotkę z czerwca tego roku zrobioną w Krynicy właśnie Syreny , która stoi w opłakanych warunkach i chciałam zapytać kogoś tam o możliwość odkupienia , ale nie ,, byli w stanie " cokolwiek powiedzieć - mam nadzieję , że będąc tam ok. kwietnia uda mi się coś więcej.........