Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak bardzo chciałam być z nimi na tym pierwszym śniegowym kuligu... i gorączka mi nie pozwoliła
... ale moje kochane dzieciaki przyjechały pod babci okienka pokazać się chociaż , pomachali i pojechali dalej...
U mnie zaczęło sypać wczoraj pod wieczór i tak sobie cały czas prószy
Napadało już dość sporo ale temperatura oscyluje koło zera w dzień a w nocy spada do około -3
Niech już będzie troszkę tej zimy bo mnie też już coś grypsko czaczyna "rozkładać"
Wielkopolska temperatura 0 C stopmi dziś bez deszczu śniegu zachmurzenie duże ciśnienie 1024 hpa ładna pogoda jak na zimę
życze wszystkim takiej pogody niech szybko mija i czekamy na wiosnę pozdrawiam