Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chanel|: Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość.
Marika ja jedynie wiedziałem że- oczy to zwierciadło duszy, dopiero teraz wiem dzięki Tobie o tych drzwiach i ..........człowiek jednak uczy się całe życie
Andrzeju człowiek nie tylko uczy się przez całe życie ale podobno umiera głupi,ale z drugiej strony tylko człowiek mądry wie jaki jest głupi,wracając do tematu oczy powiedzą wiele wystarczy tylko spojrzeć w nie głęboko
Tak Selene masz rację ale gdy facet się już napatrzy to uwierz jeżeli kobieta nie posiada nic więcej niż piękne lico to szybko się nią znudzi dlatego cała reszta jest bardzo ważna