Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem w szoku, dzisiaj faktycznie spadło prawie 500 numerków. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze w tym tygodniu dowiem się gdzie i kiedy. Też jadę pierwszy raz, wniosek składałam razem z mężem, tak więc czekamy oboje. Ciekawe jak to jeszcze długo potrwa.
Ja przyznam szczerze niekoniecznie muszę jechać do sanatorium latem, ponieważ w wakacje wybieramy z mężem zupełnie inny kierunek podróży. Najbardziej zależy mi na regeneracji organizmu i odpoczynku od pracy. I tak wybieramy się samochodem i w weekendy pojeździmy po okolicy. W ten sposób połączymy przyjemne z pożytecznym. A dokąd pojadę to jest mi zupełnie obojętne. I ta niewiadoma niedługo będzie wyjaśniona bo mam już tylko 2700 do celu.
Witam wszystkich.
Nie zaglądałam na forum przez pare dni i przekazuje wam miłą wiadomość ,że moje numerki obecnie przesuwają się w tempie kosmicznym w stosunku do listopada
Obecnie mam nr 4300 i ciekawe ile to jeszcze potrwa do otrzymania wiadomości....gdzie? bo kiedy ?...to chyba styczeń-luty.
Pozdrawiam wszystkich....dużo ciepełka przy tak zimowej pogodzie.
Uwaga,uwaga!!! Przy wczorajszym stanie 2700, dzisiaj mam 2191. Więc dziś znów spadło 500 numerków. Chyba nadrabiają zaległości listopadowe. Sądzę,że jeszcze w tym tygodniu się czegoś dowiem.