Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie,ja mam dziś 32203 dość szybko mi spadają numerki. Może wiecie przy jakim numerze odsyłaja do weryfikacji.Może ktoś kto już po weryfikacji się odezwie i da jakiś info.Pozdrawiam wszystkich oczekujących : tych na starcie jak i tych na finiszu
moja znajoma NFZ Mazowiecki ma numer 3500 i jeszcze nie dostała skierowania (jest już po zwrocie i weryfikacji) Liczy na maj.... no nie wiem. Ja dostałem przydział jak miałem nr ok. 20000,
stan na dzisiaj 77857 czyli przez miesiąc spadło 5000, w takim tempie wychodzi 16,5 miesiąca. Ciekawe czy takie tempo się utrzyma? 16,5 + 7 miesięcy od złożenia wniosku to 23,5 miesiąca. Napisali ok. 20 miesięcy....
Kiedyś na leczenie pulmonologiczne dostawało się skierowanie szybciej, w zeszłym roku dostałam z nr około 9000.Teraz moja siostra ma nr około 3600, za sobą 23,miesiące czekania i jeszcze czeka.Liczy, ze w najbliższych dniach już się sprawa wyjaśni. Oby..