ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
daroo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2013 11:29
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: daroo »

dzwonilem,pani powiedziala ze dopiero po weryfikacji mozna myslec o zwrotach,,ups ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

daroo to na jedno wychodzi z tym czekaniem.Bo 12 msc.plus kolejne 18 msc. oby !! :o :o i czekasz nadal 30 msc jak dobrze pójdzie :x bo teraz czas na weryfikację się wydłużył więc jeszcze dłużej trzeba czekać.Jak komuś przypadnie te magiczne 30 msc na wiosnę czy lato to :lol: sama radość.Choć znam osoby ktore wolą zimniejsze pory roku.Ja kocham słoneczko :serce: :serce: :serce:
daroo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2013 11:29

Post autor: daroo »

jak piszesz moje 30 miechow magiczne mija w lutym,ciekaw jestem kiedy weryfikacja,chcialbym cos ze zwrotow nawet w marcu,potem nie bede mial raczej jak wyjechac,ale jaaak mowisz ze nawet weryfikacja sie wydluza to chyba klapa z wyjazdu ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tutaj na forum wyczytałam o tym wydłużonym terminie na weryfikację.Byłam 1 raz z NFZ -przypadło na marzec :(
Oby ten drugi raz wypadł na miesiące późniejsze niż marzec .Bo .... szczerze ? za krótkie dni...za zimno na spacery i tak ogólnie to dni były szare :( z przewagą chmur.
Ty,próbuj i napisz jak coś " zdobędziesz" .Pozdrawiam :)
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20

Post autor: bewe »

daroo to ty nie dostałes weryfikacji po 18-stu miesiacach ?piszesz,ze juz minęło 30miesięcy :shock:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bewe pisze:daroo to ty nie dostałes weryfikacji po 18-stu miesiacach ?piszesz,ze juz minęło 30miesięcy :shock:
Nie przeczytalaś całej konwersacji -czytaj z dnia 28 stycznia godzina 15:01 co napisał daroo -pisze wyraźnie że w lutym mija Mu 18msc.czyli weryfikacja -więc żadne 30 msc. -te 30msc wzieło się ...i znów poczytaj co pisaliśmy wyżej.
Trzeba dokładnie czytać ,bo ktoś inny podobnie pomysli jak Ty i są już plotki nt. okresu oczekiwania.
Wszystko się zgadza prawda -tak jak u każdego z nas.Po powrocie czekamy 12 msc. by złożyć wniosek kolejny ,a potem za 18 msc jest weryfikacja, co razem daje od poprzedniego powrotu 30msc. I to nie koniec czekania :o nasz kolejka oczekiwania trwa dalej :lol:
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Minus, forum stanowią super ludziska i nie ma "panowania/panowania"! Ślonzoki to wesołe i życzliwe stworki. Pozdrawiam!
manus
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2014 13:43

Post autor: manus »

Cieszę się...tylko jak to było do mnie to jestem manus nie minus... ale w końcu jaka to różnica....?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

:lol: :lol: :lol: :lol: to tylko literówka ale różnica jest zasadnicza :lol: :lol:
Nusia z pewnością nie zrobiła tego specjalnie ;)
Pozdrawiam :kwiat:
manus
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2014 13:43

Post autor: manus »

Ewasz, doceniam bardzo Twoją akuratność ale pisząc, że to nie ma znaczenia zapomniałem dodać, że to "dla mnie" nie ma znaczenia…wszyscy bowiem tu jesteśmy tu jakoś pseudo.
pozdrawiam
ODPOWIEDZ