Sanatorium Róża w Ustroniu?
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
Re: Sanatorium Róża w Ustroniu?
Witam cię miło agalew. Dziękuję za bardzo przydatną odpowiedź co i jak się dzieje na samym starcie.
To mnie trochę zmartwiłaś, że nie każdy pokój taki piękny, duży wręcz jak apartament. Mam nadzieję, że mój urok osobisty sprawi, że się na takowy załapię
. Co do diety to ja też raczej żarłok, tylko ostatni rok z racji problemów zdrowotnych w zasadzie bez większego wysiłku, a ostatnie trzy o kulach więc przybyło siłą rzeczy trochę a nawet więcej tu i ówdzie i trzeba coś z tym zrobić
. No a wiedząc, że tam kawiarenki i dobre ciacha i desery lodowe tak sobie kombinuję, że przynajmniej ograniczę co się da i sumiennie poświęcę się zabiegom i spacerom
Żelazko mam swoje, czytałam gdzieś, że dobrze zabrać sobie "złodzieja" inaczej rozgałęźnik lub przedłużacz i jakieś nalewki
Podobno dobrze być w miarę wcześnie bo tam mały parking. Jak mi się coś jeszcze nasunie to zapytam. A pewnie tak bo do wyjazdu tj. 18.03. jeszcze trochę czasu mam. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Zauważyłam, że można podziękowania jakoś przesłać osobiście, bo takie dzisiaj dostałam, ale nie wiem jak 
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Maju ja byłam o godz. 9 . parking faktycznie jest mały, bezpłatny, gdzieś za Różą jest jeszcze jeden. Wiadomo, będziesz wcześniej, załapiesz się na lepszy pokój. Rozgałęźnik weź, właściwie to przedłużacz , który ma kilka wejść. ja taki miałam i był bardzo przydatny. Spacerować jest tam gdzie, jeśli będziesz miała ochotę pooglądać zdjęcia to wejdź w podtytuł : " miejscowości uzdrowiskowe " i tam poszukaj Ustroń. Jest tam sporo zdjęć zrobionych przez forumowiczów. Miejscowość ładna
Nalewki możesz wziąć - nie zaszkodzi
. Jeśli chodzi o podziękowania to pod każdym napisanym postem masz kciuk w górę , tam klikasz, jeśli odpowiedź była dla Ciebie przydatna, spodobała Ci się
, kciuk w dół tzn, że nie podobała Ci się dana wypowiedź. Faktycznie masz jeszcze sporo czasu do wyjazdu, ale zobaczysz jak to szybko zleci
Zapewniam Cię Róża, to super sanatorium, będziesz zadowolona z pobytu. W razie pytań służę pomocą
Pozdrawiam 
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
Witam agalew. Nie mam żadnych kciuków póki co więc dziękuję starą skuteczną metodą