Sanatorium Róża w Ustroniu?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Re: Sanatorium Róża w Ustroniu?

Post autor: Maja1912 »

Witam cię miło agalew. Dziękuję za bardzo przydatną odpowiedź co i jak się dzieje na samym starcie. :kwiat: To mnie trochę zmartwiłaś, że nie każdy pokój taki piękny, duży wręcz jak apartament. Mam nadzieję, że mój urok osobisty sprawi, że się na takowy załapię ;). Co do diety to ja też raczej żarłok, tylko ostatni rok z racji problemów zdrowotnych w zasadzie bez większego wysiłku, a ostatnie trzy o kulach więc przybyło siłą rzeczy trochę a nawet więcej tu i ówdzie i trzeba coś z tym zrobić ;). No a wiedząc, że tam kawiarenki i dobre ciacha i desery lodowe tak sobie kombinuję, że przynajmniej ograniczę co się da i sumiennie poświęcę się zabiegom i spacerom :D Żelazko mam swoje, czytałam gdzieś, że dobrze zabrać sobie "złodzieja" inaczej rozgałęźnik lub przedłużacz i jakieś nalewki ;) Podobno dobrze być w miarę wcześnie bo tam mały parking. Jak mi się coś jeszcze nasunie to zapytam. A pewnie tak bo do wyjazdu tj. 18.03. jeszcze trochę czasu mam. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam. :D :kwiat: Zauważyłam, że można podziękowania jakoś przesłać osobiście, bo takie dzisiaj dostałam, ale nie wiem jak ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Maju ja byłam o godz. 9 . parking faktycznie jest mały, bezpłatny, gdzieś za Różą jest jeszcze jeden. Wiadomo, będziesz wcześniej, załapiesz się na lepszy pokój. Rozgałęźnik weź, właściwie to przedłużacz , który ma kilka wejść. ja taki miałam i był bardzo przydatny. Spacerować jest tam gdzie, jeśli będziesz miała ochotę pooglądać zdjęcia to wejdź w podtytuł : " miejscowości uzdrowiskowe " i tam poszukaj Ustroń. Jest tam sporo zdjęć zrobionych przez forumowiczów. Miejscowość ładna :D Nalewki możesz wziąć - nie zaszkodzi ;) :lol: :lol: :lol: . Jeśli chodzi o podziękowania to pod każdym napisanym postem masz kciuk w górę , tam klikasz, jeśli odpowiedź była dla Ciebie przydatna, spodobała Ci się :D , kciuk w dół tzn, że nie podobała Ci się dana wypowiedź. Faktycznie masz jeszcze sporo czasu do wyjazdu, ale zobaczysz jak to szybko zleci :lol: :lol: :lol: Zapewniam Cię Róża, to super sanatorium, będziesz zadowolona z pobytu. W razie pytań służę pomocą :D Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Witam agalew. Nie mam żadnych kciuków póki co więc dziękuję starą skuteczną metodą