Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Hana51
Wszystko zależy od osób,które decydują o zmianie turnusu w ZUS-ie. Miałem podobny przypadek jak Ty będąc na rencie,poprosiłem o zmiane wyjazdu i musiałem napisać stosowne podanie do Głównego Lekarza Orzecznika ze stosowną argumentacją dlaczego chce zmiany miejsca i terminu,nie byłem badany ponownie przez Lekarza Orzecznika,ale może teraz wszystko się zmieniło wszak kiedy pisałem o zmiane terminu było to w ubiegłym roku.
Pozdrawiam
Biedroneczka i Blondi
gratuluje Wam Lądka
Pozdrawiam
Jak każdego z Nas morze jest marzeniem
Chciałbym kiedyś się wybrać nad morze,choć w ubiegłym roku byłem nad nim
Prewencja Rentowna ZUS-Stegna a teraz pozostaje Mi tylko marzyć o plaży latem i kąpielach w Bałtyku.
Haniu raczej nie powinno być najmniejszego problemu z przełożeniem terminu, choć nie wiem czy wiesz ale na prewencję jedzie się w ramach L4 więc oświata też może pójśc na zwolnienie. A do jakiego ośrodka w Ciechocinku masz skierowanie?
roxy pisze:Haniu raczej nie powinno być najmniejszego problemu z przełożeniem terminu, choć nie wiem czy wiesz ale na prewencję jedzie się w ramach L4 więc oświata też może pójśc na zwolnienie. A do jakiego ośrodka w Ciechocinku masz skierowanie?
Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy.
Wiem że w ramach L-4. Ale co innego jest zachorować (to już siła wyższa) a co innego planowane L-4 w tym przypadku sanatorium. Niestety!
Myślę, że oświata to dość mocny argument, ale... Zawsze jest jakieś ale. Moja kuzynka - nauczycielka załatwiła sobie zmianę terminu na wakacje, ale za drugim razem usłyszała: "przecież dajemy zwolnienie" )