Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powodzonka wszystkim oczekujacym ,lepiej pakujcie się wcześniej ,bo jak przyjdzie Wam wsio pozałatwiać wszystko w dwa dni /z autem ,które w miescie gasnie co parę km i nie chce palić/ to zajawka Uf .Pozdrawiam
29825 to mój nr na dzis. Coś niesamowitego. A może oni pobyt skrócili do kilku dni i taki przerób ludzi teraz maja. Jest tu ktoś kto z sanatorium teraz wrócił?
cześć.
To niesamowite ale dzisiaj o godz. 12.45 miałam nr 4300 a sprawdziłam teraz 4205....więc przez 2 godziny ubyło prawie 100 numerów.....może mam szanse załapać się na wyjazd ...może z Tobą Emi bo myślałam że z Yoko ale ona ma jeszcze odległy numer.Kto ma zbliżony do mojego ?
renialek, kolejka oczekujących ruszyła w bardzo szybkim tempie , zobaczymy kiedy w przeglądarce zmieni się status, narzazie pozostaje tylko sprawdzać .Pozdrowienia.
Renialek uważaj!Zbliża się ta wspaniała chwila,może w styczniu?Ja,pod koniec czerwca na przeglądarce mając nr 3000 przeczytałam,że moje skierowanie będzie realizowane we wrześniu.Miałam dużo czasu na przygotowania.Życzę turnusu w karnawale!
Stada... może się sprawdzi,że pojade w karnawale.Dostałaś skierowanie faktycznie z dużym wyprzedzeniem..w czerwcu na wrzesień....a gdzie byłaś.Pozdr. dla Ciebie...Yoko i innych forumowiczów .
Czekam jeszcze na osoby z podobnym numerem skierowania.
Renialek!być może zależy to od funduszu,ja akurat należę do lubelskiego i jak na razie jest w porzo.Skierowanie miałam do Ciechocinka ,a w ogóle to w tym roku miałam wrażenie że lubelskie w Ciechocinku rządzi.Pozdrawiam.