Sanatorium Róża w Ustroniu?
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
Re: Sanatorium Róża w Ustroniu?
Zaczynam się bać jako nowicjuszviolet58 pisze:Nalewki możesz sobie darować... Po co targać drzewo do lasuMaja1912 pisze: czytałam gdzieś, że dobrze zabrać ... i jakieś nalewki....
![]()
Sprawdzone....mniamuśne![]()
![]()
- Maja1912
- Super Kuracjusz

O szlafrok dlatego pytam bo na mokry strój można szybko narzucić i do pokoju śmigać, ale muszę to faktycznie przemyśleć bo bagażu już i tak za dużo będzie 18.03-10.04. to jeszcze zima a może już wiosna i ciężko to będzie ogarnąćagalew pisze:Maju wszystkie zabiegi masz na miejscu, w podziemiachSchodzisz lub zjeżdżasz windą
Winda cichutka
![]()
![]()
, choć ja nią nie jeździłam
Mieszkałam na 1 piętrze . Faktycznie ten pierwszy dzień masz wolny, zabiegów w tym dniu jeszcze nie ma. Jeśli chodzi o szlafrok to widziałam tylko jedną panią, która na zabiegi wodne przychodziła w szlafroku. Wszystkie pokoje są z łazienkami. Czy będzie Ci potrzebny szlafrok to już sama zadecyduj. Ja nie miałam i nie odczuwałam jego braku
![]()
![]()
Prywatne wiadomości możesz pisać klikając po prawej stronie w ikonkę z napisem PW. Pozdrawiam
- Maja1912
- Super Kuracjusz

Fakt masz rację dlatego rozważałam tę możliwość, przekonałeś mnie. przede wszystkim wygoda.arkmal pisze:Osobiscie bardzo polecam zabranie szlafroka. Na prawde się przydaje. Sam zabieram za kazdym razem jak i wielu innych kuracjuszy. Ci którzy nie mieli, potem zazdroscili wygody. Masz mokry zabieg, basen, kąpiel borowinowa itp. Ubierasz kostium, na to szlafrok. Schodzisz/zjeżdżasz windą, szybka zrzutka, zabieg, po wkladasz szlafrok na mokry kostium i do pokoju. Bez zbednego dwukrotnego sie ubierania/rozbierania. Korzystaj z tego ze wszystkie zabiegi masz w tym samym budynku. Inna sytuacja, gdy trzeba chodzic miedzy obiektami. Posłuchaj rady, wrócisz podziękujesz
heh trochę się pogubiłem z tym pokojem,zrozumiałem że ten pokój na zdjęciach to studio 2+1 łącznik od strony wschodu tak? szkoda że nie pamiętasz jaki to nr pokoju był.agalew pisze:Odpowiedź dla Mai
Ja jadąc do Róży miałam polecony pokój od wejścia. Taki poprosiłam, ale pani pielęgniarka, która przydzielała pokoje poleciła mi inny. Stwierdziła, że ona jakby miała wybierać zdecydowanie wolałaby ten pokój, który ona poleca. Wzięłam. Poniżej zdjęcia :
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
Pokój jak sama widzisz ogromny, te drzwi obok to do jedynki. Jedynka też piękna, duża. Taras przez całą długość pokoi, zarówno pokoju 2- os , jak i 1- os. Leżaki dla każdego, można było się wylegiwać na tarasie. Mieszkałam w takim łączniku, nie pamiętam nr pokoju, ale jak Ci będzie zależało to się dowiem . Te pokoje od strony wejścia małe, tak wiec dobrze, że zdałam się na wybór pani pielęgniarki. Przedpokój tez miałyśmy ogromny, dla każdej osoby była szafa. Jedynek z ZUS nie ma, jedynie te pokoje studio. Gdybyś miała jakieś pytania to chętnie pomogę . Pozdrawiam
Może jak zajadę tydzień przed to uda mi się go jakoś zarezerwować? albo przyjadę na 8 rano? może to za wcześnie i będę w poczekalni siedział.
dzięki serdecznie i pozdrawiam
- Maja1912
- Super Kuracjusz