Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w Narcyzie w styczniu tego roku.To prawda , ze troche z tymi opłatami przesadzają: tv od lutego wifi tez płatne.Pojechałam tam z zamiarem odpoczynku i podreperowania zdrowia. Udalo sie.Nie jest to budynek wyposazony nowoczesnie ale czysty.Jedzenie mało urozmaicone ale bardzo smaczne. Jak ktos byl glodny to karczmy zapraszaly na roznego rodzaju regionalne potrawy: golonki , placki po goralsku itp .Obsługa byla bardzo mila , wymiana recznikow , poscieli na zawolanie.
Baza zabiegowa mimo tego ze oddalona o dosc sporą ilośc schodow od budynku to bardzo dobra. Mozna tam znalezc pare negatywów ale po co narzekac.
Trzeba poprostu ustawic sie do wyjazdu pozytywnie a będąc na miejscu samemu zadbac o dobre samopoczucie. Mnie sie to udalo.Co do wieku w jakim ludzie tam byli to trzeba umiec z kazdym rozmawiac i otwierac sie na ludzi- nie wazne ile mają lat.A niektorzy swoim pozytywnym nastawieniem do zycia moga niektorych mlodszych zaskoczyc.
stokrotka pisze:Suzen -są tacy którzy uważają za "starych " już takie osoby ktore mają wiecej lat niż sam zainteresowany.Być może jest też tak w przypadku mirasa -sam ma 45 lat to 50 latek dla Niego to osoba starsza nie mówiąc już o tych co mają ciut więcej niż 50 lat!
Akurat sie bardzo mylicie znam osoby po 50 mam kilkoro takich znajomych i sa super zreszta w sanatorium poznalem osoby po 50 i to sporo i sa super.
Ramona 2 sądze jednak że miras 1970 przemyślał " aluzje starości" i zrozumiał wszystkie etapy życia.
Jego" pociąg pomału "odjeżdża od stacji" młodość w kierunku przeciwnym .
Miras 1970 !!! Jesteś teraz jednym z nas forumowych kuracjuszy .Bo my, od latek ......dzieści - do dziesiąt