Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W Kołobrzegu z czystym sumieniem mogę polecić ośrodki w których byłam i do których wracam:
ośrodki sanatoryjne VERANO, SAN i LECH oraz pensjonat GÓRNIK. Ten ostatni jest kameralny z basenem i dobrą bazą zabiegową.
Wszystkie wymienione ośrodki mają bardzo dobre wyżywienie (śniadanie i kolacja bufet, obiad do stolika) dobrą bazę zabiegową z dużą gamą zabiegów i basen.
Ponadto w VERANO jest bowling a za wyjątkiem GÓRNIKA w każdym jest kawiarnia z muzyką na żywo.
Sewelka pisze:Też proponuję rozpatrzyć ofertę Ośrodka San. Bardzo sympatyczny ośrodek z basenem (solankowym), ceny adekwatne do świadczonych usług. Przemiła obsługa na bazie zabiegowej, cicha część Kołobrzegu, blisko morza. Niwa może i fajna ale, moim zdaniem, za blisko dworca więc hałas jest spory.
W Niwie hałas No to głucha widać jestem bo żadnego hałasu nie zaobserwowałam
Popieram,byłam i polecam sanatorium Verano, basen,zabiegi na miejscu. Blisko do morza,dwie kawiarnie,kantor,kiosk z prasą i drobiazgami,stoisko z biżuterią. Jedzenie dobre-śnadania i kolacje-stół szwedzki. Obiad do stolika. Sporo rozmaitośći kulturalnych prowadzoną przez Panią KO. Polecam
Chciałabym zapytać o sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu. Co o nim sądzicie. Mamy z mężem skierowanie do tego sanatorium od 7 marca. Interesuje mnie czy bez problemu dostaniemy pokój dwuosobowy oraz czy zabiegi są na miejscu i ogólnie jak tam jest?
Jeśli ktoś tam był, proszę o kilka słów o tym sanatorium. Będę wdzięczna.
Witaj elmigo na forum jest tam teraz moja koleżanka...bardzo zadowolona ze wszystkiego..Bałtyk jest po remoncie więc jest super
jest basen i fajne zabiegi...pokój dostaniesz bez problemu dwójeczkę jak jedziesz z mężem..o to się nie obawiaj..Gratuluję Kolobrzegu ...zycze udanych zabiegów i fajnego pobytu.Wiem że maja duzo atrakcji...z których możecie skorzystać...pozdrawiam Gośka
Agalew.....to się wymienimy miejscowościami. Ja w maju będę w Busku - ,,Marconi,, Dzisiaj sztormowo ,wieje ale to też ma swoj urok. Wyjdż wtedy na molo-fale przelewają się przez główkę. Zdjęcia fantazja. Milego odpoczynku .
Polecam Mesko. Sanatorium prywatne prowadzone na wysokim poziomie. Jedzenie luksus, piękne nakrycia, jak w dobrym hotelu. Piekne wnętrza. Pokoje 1 i 2 osobowe z balkonami. Niestety jeszcze dwa lata temu nie było basenu ale były plany budowy. Być może juz mają. Na zabiegi w basenie chodziliśmy do innego sanatorium ok. 200 m. Byłam w Mesku dwukrotnie. Jesli pojadę to tylko tam!
elmigo...Ja również jadę od 7 marca do Sanatorium "Bałtyk".Czy mogę wiedzieć z jakiego regionu Polski jedziecie? Ja mieszkam w Pleszewie...- woj wlkp.Pozdrawiam:)