Krynica wojskowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Krynica wojskowy

Post autor: krzysiek23 »

Witam jestem obecnie w tym szpitalu jak ktos ma pytania odpowiem pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Krynica wojskowy

Post autor: Felice »

Jesteś na ogólnoustrojówce?
Ja znam to sanatorium,więc też mogę udzielić informacji.Pytań odnośnie tego jak tam jest póki co nie mam.Pozdrów Krynicę :D
komputer
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 10:13
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: komputer »

Opowiedz proszę jaka baza zabiegowa ? czy wszystko na miejscu i ile czekałaś na rehabilitację .Dziękuje i pozdrawiam Iwona
Awatar użytkownika
Isia55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2014 09:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Isia55 »

Witaj Krzysiek23, proszę podaj jak są realizowane zabiegi. Ja jadę w czerwcu prywatnie do wojskowego i interesują mnie zabiegi: borowina i masaż klasyczny oraz leczenie zimnem. Napisz coś o tych zabiegach, jak są prowadzone, kogo możesz polecić.Isia.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

komputer pisze:Opowiedz proszę jaka baza zabiegowa ? czy wszystko na miejscu i ile czekałaś na rehabilitację .Dziękuje i pozdrawiam Iwona
Baza zabiegowa na miejscu,nigdzie nie trzeba chodzić.Zabiegi bardzo ładnie czasowo rozplanowane.
Masaż klasyczny który miałam był na dobrym poziomie.Borowina naturalna,nie z plastrów.Ja miałam zawijanie.Świetnie prowadzona jest gimnastyka w basenie,chodziłam codziennie na 7 rano.Power potem taki,że hej
ODPOWIEDZ