Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ale wszędzie zagadki i plany chyba jednak już muszę odpocząć od trudów dnia codziennego i zawnioskować u Mojej Pani Doktor o jakiś wniosek na leczenie poszpitalne.
..starzeję się
przeczytałem 3 razy i dalej jestem w lesie
Znasz mnie i wiesz ,żem prosty chłop i nadal jestem w czarnej ..
A co do propozycji ..no,no kusząca tylko gdzie i kiedy
za tydzień idę zawnioskować o wypisanie wniosku, za 10 dni składam myślę ze około 01-03 będzie rozpatrzony czyli idealnie na czerwiec wyjazd TYLKO gdzie i czy wytrzymasz przez te 21 dni jak Cie będzie ..deptał na tańcach....
No nie mów, że Wieniec....Zdrój... bo tylko >>> Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ale leśna głusza nie stanowi problemu gdy towarzystwo i pogoda dopisze. Bo o zabiegach w Wieńcu raczej pozytywne opinie.
Ja chyba jednak nie pójdę na Brzezińską
Pozdrawiam