Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie Kochani . Miałam okazję spędzic w ośrodku Etna Weneda 3 tygodnie. I co moge powiedziec na ten temat. Otóż jestem zadowolona na maxa pod każdym wzgledem . po pierwsze nastąpiła u mnie poprawa zdrowia co było dla mnie najważniejsze, Zabiegi super dobrane do schorzenia, opieka medyczna bardzo dobra, warunki hotelowe równiez na 5 ,jedzieni e w miare dobre, coć za duzo ogórków , wszędzie mili i sympatyczni ludzie , Mówie o obsłudze wszelakiej, lekarzach , rehabilitantkach, paniach pokojowych , recepcjii oraz oczywiście o wszystkich kuracjuszach, Których bardzo serdecznie pozdrawiam . Może ktos sie odezwie? bedzie miło papa!
Witam ! Tak jestem zadowolona . Pojechałam tam po zdrowie i je dostałam , moze nie do końca bo nie ma chyba totalnie zdrowych ludzi, każdemu cos tam zawsze dolega .Ale , gdyby nie dolegałao to nie wiedzielibysmy że żyjemy , czy tak!? Oprócz zdrowia poznałam bardzo wielu fajnychi wartosciowych ludzi , czego Tobie rówież zyczę !