Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeśli się zgodzi to znaczy, że cię przyjmie z powrotem do pracy, jeśli nie zostaniesz zwolniona lub będziesz musiała wrócić do pracy beż przedłużenia. O tym zdecyduje lekarz medycyny pracy.
Reniu kilka lat wstecz mój mąż będą na zwolnieniu 9 miesięcy, a następnie dostał świadczenie rehabilitacyjne na 9 miesięcy, a jak się skończyło świadczenie złożył dokumenty na rentę którą otrzymał .
Pozdrawiam
Ramona2 pisze:Reniu kilka lat wstecz mój mąż będą na zwolnieniu 9 miesięcy, a następnie dostał świadczenie rehabilitacyjne na 9 miesięcy, a jak się skończyło świadczenie złożył dokumenty na rentę którą otrzymał .
Pozdrawiam
No zobaczymy jak to bedzie wszystko,mam 28 lat wiec nie wiem . Co lekarze powiedza po kuracji