Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jeszcze mam jedne pytanie ,trzeba zabrac skierowanie do sanatorium i aktualny dowód ubezpieczenia zdrowotnego tzn ze ksiązeczka podbita z pracy wystarczy?
Reniu zabierasz skierowanie i dowod ubezp ale teraz jest system e-wus najwzniejsze zebys miała skladki oplacane przez firme ja bralam tez ostatnie badania ale nigdy nie sprawdzali Wszystko jest na tym skierowaniu co ci dolega i lekarz przepisze odp zabiegi a pielęgniarka cisnienie ci zmierzy.Reniu pieniążki też wez bo są dopłaty do pokojow tak jest w sanatoriach a ceny masz z tyłu skierowania bo to zalezy w jakim terminie jedziesz pozdr
Yaga pisze:Reniu zabierasz skierowanie i dowod ubezp ale teraz jest system e-wus najwzniejsze zebys miała skladki oplacane przez firme ja bralam tez ostatnie badania ale nigdy nie sprawdzali Wszystko jest na tym skierowaniu co ci dolega i lekarz przepisze odp zabiegi a pielęgniarka cisnienie ci zmierzy.Reniu pieniążki też wez bo są dopłaty do pokojow tak jest w sanatoriach a ceny masz z tyłu skierowania bo to zalezy w jakim terminie jedziesz pozdr
jak jade przez zus to sa też dopłaty do czegos?myslalam ze za wszystko oni płaca
Renia ja byłam w lipcu to za telewizor tez się nie płacilo.Proś o pokoje 101,201.301.401.501itddo 12 piętra to najlepsze pokoje masz z nich widok na calutka szczawnice.To są narozne pokoje i uważam że najlepsze.Z panią blądynką z recepcji to chyba ich kierowniczka da sie wszysko załatwić.bedzie bobrze.Ja wróciłam bardzo zadowolona.